Investeren in vastgoed

U bent op zoek naar een belegging die veiligheid combineert met een aantrekkelijk rendement? Urbis Vastgoedgroep selecteert hieronder enkele mooie investeringspanden. Lees alvast enkele van onze tips. Wenst u af en toe een investeringsopportuniteit in uw mailbox? Mail naar: info@urbis.be

Investeringsvastgoed in de kijker

Project Te koop Gent

Gent

Gasmeterlaan 110

vanaf € 339 000 Meer weten
Project Te koop Aalter Exterieur

Aalter

Stationsplein 1

vanaf € 190 000 Meer weten

Advies

verhuurgarantie

Investeren met een rentmeester

Investeren in vastgoed is en blijft een goed idee. Echter brengt een woning verhuren heel wat zorgen met zich mee. Zorgen waar u misschien onzeker over bent of helemaal geen tijd voor heeft. Een rentmeester onder de arm nemen is een mooie oplossing die slechts een kleine invloed heeft op uw rendement. 

Lees meer

Investeren in Spaans vastgoed

Van Torrevieja tot Denia, de Costa Blanca is weer helemaal terug als favoriete vakantiebestemming van de Belgen. Urbis Vastgoedgroep stelt u voortaan kwalitatieve nieuwbouwprojecten voor aan de Costa Blanca. De Costa Blanca is een 200 kilometer lange kuststrook in het zuidoosten van Spanje.

Als u op zoek bent naar een koopwoning  aan de Costa Blanca, dan kunnen wij u helpen om uw droomhuis te vinden. Urbis Vastgoedgroep werkt hiervoor samen met de Nederlandse makelaar gespecialiseerd in Spaans vastgoed, Houses of Spain, om u een totaalbegeleiding te kunnen aanbieden bij uw zoektocht naar een geschikt pand.

Lees meer

Investeren in vastgoed voor senioren

De toenemende vergrijzing zal ongetwijfeld leiden tot een dringende nood aan kwalitatieve en betaalbare huisvesting voor senioren, met een verzorgd dienstenpakket op maat. De cijfers liegen er niet om, de vergrijzing en ook onze levensverwachting neemt toe. Op vandaag is 17,20% van de bevolking boven de 65 jaar. In 2020 zal in Vlaanderen reeds 25,20% boven de 65 jaar zijn.

 

Lees meer