Investeren in vastgoed

U bent op zoek naar een belegging die veiligheid combineert met een aantrekkelijk rendement? Urbis Vastgoedgroep selecteert hieronder enkele mooie investeringspanden. Lees alvast enkele van onze tips. Wenst u af en toe een investeringsopportuniteit in uw mailbox? Mail naar: info@urbis.be

Investeringsvastgoed in de kijker

Penthouse Te koop Sint-Niklaas

Sint-Niklaas

Wegvoeringsstraat 60

€ 313 300 Meer weten
Project Te koop Sint-Niklaas Interieur

Sint-Niklaas

Wegvoeringstraat 60

vanaf € 199 000 Meer weten

Advies

verhuurgarantie

Investeren met een rentmeester

Investeren in vastgoed is en blijft een goed idee. Echter brengt een woning verhuren heel wat zorgen met zich mee. Zorgen waar u misschien onzeker over bent of helemaal geen tijd voor heeft. Een rentmeester onder de arm nemen is een mooie oplossing die slechts een kleine invloed heeft op uw rendement. 

Lees meer

investeren in nieuwbouw

Investeren in nieuwbouw

Investeren in vastgoed is meer dan puur rendement berekenen. Het gaat hem ook om de kosten die u heeft op korte of lange termijn, alsook de meerwaarde die u kan maken bij verkoop van uw pand. 

Lees meer

Investeren in vastgoed voor senioren

De toenemende vergrijzing zal ongetwijfeld leiden tot een dringende nood aan kwalitatieve en betaalbare huisvesting voor senioren, met een verzorgd dienstenpakket op maat. De cijfers liegen er niet om, de vergrijzing en ook onze levensverwachting neemt toe. Op vandaag is 17,20% van de bevolking boven de 65 jaar. In 2020 zal in Vlaanderen reeds 25,20% boven de 65 jaar zijn.

 

Lees meer