Uw woning verkopen of verhuren

U staat op het punt vastgoed te verkopen of verhuren? Ongetwijfeld heeft u heel wat vragen en heeft u nood aan een ervaren partner die u begeleidt doorheen het volledige proces. Hoe kan ik mijn woning aan de maximale prijs verkopen of verhuren, hoe bereik ik zoveel mogelijk geïnteresseerde kopers of huurders en hoe verloopt de transactie zo snel mogelijk?

 

Bij Urbis Vastgoedgroep bieden we een antwoord op al uw vastgoedvragen!

Uw woning verkopen

 

We Invest bekijkt uw vastgoed nét dat tikkeltje anders! 

Om de klassieke makelaardijtak naar een hoger niveau te tillen worden panden binnen de Urbis Vastgoedgroep verkocht via onze We Invest afdeling.

A.d.h.v. hoogwaardige technologie en vernieuwende marketing in combinatie met een menselijke benadering wordt vastgoed via We-Invest nét dat tikkeltje anders bekeken. Dat vertaalt zich dan ook in betere resultaten en een snellere verkoop van uw eigendom.

We Invest

Uw woning verhuren

 

Urbis Rentmeester beheert, u rendeert! 

Om uw eigendom optimaal te verhuren kunt u beroep doen op de specialisatie van onze Urbis verhuurdienst. U kunt kiezen tussen een klassieke verhuur of verhuur via de Urbis Rentmeester. Onze vastgoedbeheerders en rentmeesters maken van uw rendement hun missie!

Als vastgoedpartner staan wij dan ook tussen huurder en verhuurder. Wij nemen daarbij het administratief, financieel en technisch luik van de verhuur voor onze rekening.

Urbis Rentmeester

HET VERKOOPCONCEPT

DE VERKOOP VAN UW WONING IN 8 STAPPEN

1) Realistische waardebepaling
2) Samenstellen dossier 
3) Professionele fotoreportage
4) Uw pand on- en offline in de spotlights
5) Bezichtigingen eigendom 
6) Dossier opvolging
7) Compromis
8) Notariële akte

DE VOORDELEN OM MET WE INVEST TE VERKOPEN

 Aan de hand van hoogwaardige technologie, vernieuwende marketing én een héél persoonlijke benadering wordt vastgoed toch wat anders bekeken. De combinatie van dit alles resulteert in betere resultaten en een unieke klantervaring! 

Van schatting tot de handtekening: de makelaar is uw partner doorheen het volledige proces. 

GRATIS SCHATTING VAN UW WONING

Een transparant verkoopproces zorgt ervoor dat we uw woning verkopen tegen de beste verkoopprijs! Wij zorgen voor een correcte prijszetting. 

Via de online schattingstool van We Invest kunt u al een eerste schatting aanvragen. Nadien zal onze makelaar u contacteren! 

Online schattingstool We Invest

TWEE verhuurdiensten

Klassieke verhuur

Om de verhuur van uw appartement te stimuleren, zorgt Urbis Vastgoedgroep er met doelgerichte prospectie en publiciteit voor dat uw belegging wordt opgepikt door het juiste doelpubliek. Reeds tijdens de bouw van een project leggen wij huurreserves aan door per project wachtlijsten te creëren waar geïnteresseerde, potentiële huurders zich vrijblijvend kunnen op inschrijven totdat er verhuurappartementen vrijkomen. 

Lees meer

Verhuur via de Urbis Rentmeester

Een rentmeester beheert uw vastgoed van A-Z. Hij zorgt er niet enkel voor dat uw pand is verhuurd, maar is ook het aanspreekpunt voor de verdere verhuringsduur. 

Bovendien geniet u bij een samenwerking met een rentmeester van talloze voordelen. 

Lees meer

Immo in de kijker

Appartement Te huur Antwerpen (2050)

Antwerpen (2050)

Rika De Backerplein 2

€ 775 Meer weten
Appartement Te huur Antwerpen (2050)

Antwerpen (2050)

Blancefloerlaan 377

€ 850 Meer weten
Meer aanbod Bekijk hier ons volledige aanbod Te koop Te huur