Vastgoedcoach

 

De Urbis Vastgoedcoach begeleidt u in de aankoop van investeringsvastgoed. 

 

Vastgoed vormt een belangrijk deel van uw vermogen. En ondanks zowat elke Belg geboren is met een baksteen in de maag, vraagt deze materie heel wat vakkennis. Want hoe bent u zeker van een goede vastgoedinvestering? Er is immers een wijd verspreid aanbod, met soms aantrekkelijke presentaties en al dan niet correcte rendementsprognoses. Maar zijn al deze vastgoed aanbiedingen wel zo ‘top’ als voorgespiegeld? En heel belangrijk: een aankoop van investeringsvastgoed vraagt ook een andere aanpak dan de aankoop van de eigen woonst. Om al die redenen is een professionele vastgoedbegeleiding geen overbodige luxe.

Een afspraak? Contacteer de vastgoedcoach via info@urbis.be.

Aankoopbegeleiding van investeringsvastgoed

Vastgoedcoach_aankoopbegeleiding

Wat doet een vastgoedcoach? 

De Urbis vastgoedcoach luistert, analyseert en adviseert u over de risico's en potenties van vastgoed, risicospreiding en maximaliseren van uw rendement

Lees meer

maximaal_rendement

Welke stappen doorloopt de vastgoedcoach? 

De Urbis vastgoedcoach legt uw investeringspuzzel in 4 stappen. Hierbij houdt hij rekening met verschillende, persoonlijke factoren. 

Lees meer

Kost_vastgoedcoach

Mogelijke investeringen 

U bent op zoek naar een belegging die veiligheid combineert met een aantrekkelijk rendement? Urbis Vastgoedgroep selecteert alvast enkele mooie investeringspanden.

Bekijk hier