Verhuren zonder zorgen

U bent op zoek naar een belegging die veiligheid combineert met een aantrekkelijk rendement? Dan biedt Urbis Vastgoedgroep voor u de perfecte oplossing! Investeren met een rentmeester. Een pand verhuren is een tijdrovende bezigheid waar u vaak niet genoeg de kennis of tijd heeft om alles perfect op te volgen. De Urbis rentmeester zorgt ervoor dat uw pand wordt bewoond door een goede huurder en zal alle verdere financiële, technische en administratieve rompslomp voor u opvolgen. Wat u hiervoor betaalt, is verwaarloosbaar tov uw jaarlijkse rendement. 

 

Verhuur van de woning

In een nieuwbouwproject worden gemiddeld 35-40% van de appartementen verkocht aan private investeerders. Van zodra de oplevering van het project nadert, starten de eigenaars met de verhuur van hun appartement. Het vinden van de eerste huurder in nieuwbouw is steeds het moeilijkst omdat er redelijk wat appartementen op hetzelfde moment in verhuur worden gestoken. Urbis kent de verhuurmarkt als geen ander en heeft ook zijn vast publiek. 

Zonder zorgen

Bij het verhuren van een beleggingsappartement komt heel wat kijken. Wanneer men een vastgoedbelegging doet, komt het erop aan om zoveel mogelijk rendement te behalen. Dit kan enkel als uw appartement optimaal verhuurd wordt.

Net dat is de specialiteit van onze eigen beheerdienst, Urbis Rentmeester. Dankzij Urbis Rentmeester hoeft men zich als eigenaar geen zorgen te maken over het vinden van een huurder of over de administratieve en technische rompslomp die bij de verhuur van een appartement komt kijken. Met Urbis Rentmeester is men zeker van een goed beheer van uw beleggingsvastgoed en een stipte betaling van de gegarandeerde huuropbrengsten.  

De Urbis rentmeester zorgt voor het administratief, technisch en financieel beheer van het investeringsvastgoed. 

 

VERHUREN AAN GOEDE HUURDERS

Goede huurders is iets waar elke vastgoedinvesteerder van droomt. Met een rentmeester onder de arm bent u zeker van een goed gescreende huurder

Het is niet altijd evident om kandidaten te weigeren en teleur te stellen maar er wordt serieus gewikt en gewogen bij Isabelle alvorens een huurcontract wordt getekend. "Iedereen heeft zijn verhaal en daar probeer ik zo objectief mogelijk naar te luisteren. Ik vraag loonfiches, gezinssituaties, ... . Het pand verhuren alsof het mijn eigen eigendom zou zijn, dat is de belofte die ik gemaakt heb aan onze klanten die intekenden voor het rentmeesterschap." 

Bovendien is het in het belang van de rentmeester een goede huurder te vinden. De rentmeesterklant betaalt een ereloon op de reeel betaalde huurgelden, dus no cure, no pay. "De huurder tevreden houden is van uiterst belang. De huurder kan steeds met zijn/haar vragen bij mij terecht."

 

Perfecte investering

Investeren in nieuwbouw kent vele voordelen. Naast het feit dat er geen grote werkzaamheden in het verschiet zijn of dat aan alle strikte energienormen wordt voldaan, heeft u ook steeds tienjarige aansprakelijkheid door de projectontwikkelaar, de architect en de aannemer. Een opbrengsteigendom betekent bij Urbis Vastgoedgroep een verhuurklaar appartement, volledig afgewerkt en instapklaar voor uw huurder. Voor de calculatie van uw investering wordt met alle kosten rekening gehouden om zo een realistisch beeld van de huurinkomsten te creëren.  

 

Projecten over geheel Vlaanderen

Urbis Vastgoedgroep is reeds jaren gespecialiseerd in verkoop van nieuwbouwprojecten en kan u dan ook perfect begeleiden in de aankoop van beleggingsvastgoed. “Momenteel beschikt Urbis over 5 kantoren (Gent, Aalter, Sint-Niklaas, Boom en Mechelen) en kunnen wij een 30-tal projecten aanbieden verspreid over geheel Vlaanderen.” Het goed moet niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. “Wij zijn heel selectief bij de keuze van onze locaties. Wij weerhouden enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling, … .”

Schat uw woning