5 tips bij het investeren in vastgoed

16/02/2017 14:26:24

1. Bereken steeds uw rendement

Wenst u te investeren om te verhuren of om op termijn zelf het pand te betrekken? Dit is een eerste vraag die de initiële investeringswaarde te bepalen. Indien u er zeker van bent nooit zelf in het investeringsvastgoed te willen wonen, dan houdt u de aankoopprijs best zo laag mogelijk. Denkt u er echter aan van het goed uw eigen woonst te maken dan spelen er natuurlijk steeds ook andere factoren een rol.

Wij helpen u graag bij de berekening van uw rendement op maat. Contacteer ons via info@urbis.be of 09 233 15 30

2. Investeer in vastgoed met huurgarantie

De huurgarantie van Urbis Vastgoedgroep staat voor contractueel gegarandeerde huuropbrengsten van uw investeringsvastgoed en investeren zonder de zorgen die het beheer van een huurwoning met zich meebrengt. De huurgarantie van Urbis betekent voor u als eigenaar van een nieuwbouw investeringsvastgoed een goede en veilige investering:

 

  • Maandelijkse gegarandeerde vaste huuropbrengsten
  • Zorgeloos investeren daar Urbis instaat voor het beheer van uw investeringsvastgoed.

 

(lees meer over de Urbis verhuurgarantie)

3. Investeer op een goede locatie

Uw vastgoed moet niet alleen vandaag, maar ook in de toekomst aantrekkelijk blijven. Daarom zijn we heel selectief bij de keuze van onze locaties. Wij weerhouden enkel locaties die gunstig evolueren op het vlak van bereikbaarheid, werkgelegenheid, herontwikkeling, overheidsinvesteringen,…

4. Investeer met de Urbis Rentmeester

De Urbis Rentmeester helpt u bij het administratief, financieel en technische beheer van uw vastgoed. Hierdoor bent u zeker van een goed beheer van uw beleggingsvastgoed en een stipte betaling van uw gegarandeerde huuropbrengsten. De rentmeester gaat op zoek naar een goede huurder en brengt jaarlijks een bezoek aan uw pand waardoor uw goed langer rendabel blijft. Bovendien geniet u onder enkele voorwaarden van gratis rechtsbijstand, geen kosten bij verhuuropdracht, verhuurgarantie voor 12 maanden en vrijblijvend advies over investeren in vastgoed.

5. Investeer in nieuwbouw

Nieuwbouw kent vele voordelen. Naast het feit dat er geen grote werkzaamheden in het verschiet zijn of dat aan alle stikte energienormen wordt voldaan heeft u ook steeds tienjarige aansprakelijkheid door de projectontwikkelaar, de architect en de aannemer.