Urbis en We Invest slaan de handen in elkaar!

30/11/2023 13:55:06

De consolidatiegolf binnen de vastgoedsector gaat onverminderd verder. Steeds meer kleinere vastgoedkantoren kiezen voor een samenwerking met een grotere groep voor de gekende schaalvoordelen, maar ook om de nodige toekomstige investeringen te verzekeren en om concurrentieel te blijven.

Bij Urbis spelen we dan ook in op die veranderende markt en starten we voor de makelaardijtak een nieuwe samenwerking met We Invest. Naast onze andere activiteiten onder de Urbis Vastgoedgroep zoals het rentmeesterschap, de vastgoedcoaching, investeringsadvies en het Domus4U vastgoedfonds, zullen we 3 vastgoedkantoren uitbaten onder de We Invest naam.

 

Met onze verschillende afdelingen zijn wij de onestop solution voor alle vastgoedvragen!

 

Pieter De Waele zal binnen Urbis Vastgoedgroep verantwoordelijk zijn voor de makelaardij afdeling We Invest. Hij wordt, samen met ons team van vastgoedmakelaars en adviseurs, het gezicht van We Invest Gent, Antwerpen Linkeroever en Kortrijk.

Rudy Leroy kan zich dan verder concentreren op onze afdelingen vastgoedbeheer en vastgoedcoaching.

 

Wie is We Invest?

Ongeveer 2 jaar geleden werd de Brusselse vastgoedfranchiser ‘We Invest’ ook in Vlaanderen actief. Met hun innovatieve aanpak op technologisch- en marketingvlak kon We Invest ondertussen al een 10-tal zelfstandige vastgoedondernemers overtuigen van hun toegevoegde waarde. Aan de hand van hoogwaardige technologie, marketing en coaching in combinatie met een menselijke benadering bekijken ze vastgoed nét dat tikkeltje anders.

Rudy Leroy, zaakvoerder Urbis Vastgoedgroep bevestigt: “We waren op zoek naar een innovatieve partner om onze makelaardijtak naar het volgende niveau te tillen. Zo kunnen we woningen beter én sneller op de markt brengen, want net dat hebben onze klanten nodig in de concurrentiële markt van vandaag."

Deze samenwerking markeert dus ook een belangrijke mijlpaal voor beide partijen en beoogt de versterking van onze gezamelijke positie op het Vlaamse vastgoedlandschap. Louise Gournon, general manager voor We Invest: "De samenwerking met Urbis Vastgoedgroep markeert een strategische stap voorwaarts in onze groeiplannen. We breiden ons steeds sneller uit in Vlaanderen."

3 We Invest/Urbis kantoren!

Als gevolg van deze samenwerking zullen We Invest en Urbis Vastgoedgroep gezamenlijk drie vastgoedkantoren lanceren in Gent, Antwerpen-Linkeroever en in Kortrijk.

Onze Urbis Rentmeester afdeling blijft onder Urbis Rentmeester actief over volledig Vlaanderen.

De makelaardij tak in Gent wordt vanaf heden We Invest Gent. In januari openen we ons nieuwe We Invest kantoor op Antwerpen Linkeroever en in het voorjaar van 2024 ook het kantoor in Kortrijk.

 

Hoe kunnen wij u helpen?

Op zoek naar een nieuwe woning, wenst u uw woning te verkopen of zoekt u een partner voor het beheer van uw vastgoedportefeuille? Urbis Vastgoedgroep staat klaar voor al uw vastgoedvragen!

URBIS Makelaardij We Invest – 09 221 97 66

URBIS Rentmeester – 09 235 47 00

URBIS Vastgoedcoaching - 09 233 15 30