Tweede aankoop DOMUS4U: "Nest" Kortrijk

14/11/2023 11:46:04

Het vastgoedfonds Domus4U, opgericht door Rudy Leroy (Zaakvoerder URBIS Vastgoedgroep), Jan Van Dun (Member of the board DPG media) en Koen Maerevoet (voormalig partner KPMG) kende een vliegende start. Na de succesvolle aankoop van het eerste project in Brugge werd zonet een tweede vastgoedproject aangekocht voor de Domus4U portefeuille. 

Domus4U

DOMUS4U is een GVBF (gespecialiseerd vastgoed beleggingsfonds) en speelt in op de groeiende interesse van zowel private investeerders als institutionele bedrijven om residentieel vastgoed als structureel beleggingsproduct of als diversificatie in de vermogensopbouw van hun patrimonium te integreren.

Door het doordachte beleggingsbeleid én de strategische aankoopstrategie genieten de investeerders van het Domus4U vastgoedfonds van de schaalgrootte bij aankoop, de integrale ontzorging van de vastgoedportefeuille én een uitermate aantrekkelijk rendement! Jaarlijks zal het fonds minimaal 80% van de winst uitkeren aan de aandeelhouders.

Tegen eind volgend jaar zal er minimaal 10 miljoen euro aan vastgoed binnen het fonds beheerd worden. De komende jaren zal het Domus4U vastgoedfonds dus nog meer diverse (nieuwbouw)projecten aankopen om via een huurkoop in de markt te zetten. Alle units van het eerste project te Brugge waren onmiddellijk verhuurd volgens een huurkoop-formule.

Met deze aanpak heeft het fonds ook een maatschappelijke dimensie: er wordt ingespeeld op de groeiende behoefte van een kwalitatief woonaanbod voor doelgroepen die nog niet op dat moment tot aankoop kunnen overgaan.

 Lees meer over het DOMUS4U vastgoedfonds

 

"NEST" Kortrijk

Het tweede project binnen de Domus4U vastgoedportefeuille is het exclusieve cohousing project "Nest" van "Compagnie Het Zoute" en past volledig binnen de aankoopstrategie van het DOMUS4U vastgoedfonds.

"Nest" speelt in op de specifieke vragen en bezorgdheden van een sterk veranderende samenleving. Met de toekomstgerichte woonformule waar comfort, ruimte en duurzaamheid centraal staan, richt het project zich tot een publiek waarvoor vandaag weinig tot geen specifiek aanbod op de markt is. 

Inspirerende en duurzame woonomgeving

Het autoluwe woondomein in de Doorniksewijk met 13 privé-units is rustig gelegen vlakbij het bruisende stadscentrum van Kortrijk en heeft door het duurzaam en toekomstgericht woonconcept een zéér hoog huurpotentieel bij young professionals.

Naast de privé delen beschikt het project over gemeenschappelijke leef-en werkruimtes, keuken, tuin en terras. Om de beleving van het cohousing concept extra aantrekkelijk te maken wordt ook gezorgd voor extra dienstverleningen zoals bijvoorbeeld was-service,… .

De oplevering van het cohousing project is voorzien voor het voorjaar van 2025.

 

Wenst u meer informatie over het vastgoedfonds of bent u benieuwd naar hoe uw vennootschap u kan helpen te investeren in residentieel vastgoed?  Contacteer ons gerust voor een vrijblijvend advies gesprek! Rudy Leroy geeft u graag een overzicht van de verschillende mogelijkheden en toont u op welke manier u het hoogste rendement kunt behalen! 

rudy@urbis.be - 09 233 15 30

www.domus4U.be