Chat with us, powered by LiveChat

Project te koop Machelen (O.-Vl.)

Rijksweg 57, 9870 Machelen (O.-Vl.)

Lancering woonproject Olympia

  • LANCERINGSWEEKEND OP 26 EN 27 JUNI
  • Uniek woonproject in Machelen-Zulte
  • 7 woningen, 3 handelspanden en 1 studio
  • Gemeenschappelijke tuin
  • Op een boogscheut van Deinze & Waregem
09 233 15 30 521 bezoekers toonden reeds interesse
LANCERINGSWEEKEND op zaterdag 26 juni & zondag 27 juni

Omgeving

Machelen-aan-de-Leie, niet enkel het geboortedorp van Raveel maar ook de laatste woonplaats van de Nederlandse schrijver Gerard Reve. Dat er kunstzinnige prikkels te vinden zijn in dit authentieke Leiedorp is zeker. Maar laat ons zeker de talloze fietsroutes niet vergeten. Tenslotte is dit de thuisbasis van Belgisch kampioen Frans De Mulder waar hij zijn eerste ritten reed. Het is een hotspot aan de Leie waar met onder andere de natuurpracht van Machelenput elk seizoen een feest is. Op woonproject Olympia maak je deel uit van dit dorpsleven maar woon je tevens op slechts 4km van de markt van Deinze en 9,5km van de ring van Waregem.

Detailinfo

Bouwjaar 2021
Lancering woonproject Olympia

! LANCERINGSWEEKEND op zaterdag 26 juni & zondag 27 juni van 11u - 15u !
Kom als eerste dit project ontdekken in de woning en de oude fabrieken van Olympia te Rijksweg 57, Machelen-Zulte. U kunt inschrijven via info@urbis.be of 09 233 15 30, of kom eens langs.


Daar waar vroeger de oerdegelijk Olympia-wasmachines vervaardigd werden, komt nu het woonproject OLYMPIA, SUPERdegelijk en SUPERgezellig wonen. Samen met Brocap stellen wij de eerste 3 delen van het project aan u voor.

Dit woonproject is uniek in zijn soort. Je geniet er van je privatieve woonst en tuin maar tegelijk profiteer je van alle voordelen van gemeenschappelijk groen, extra plaats om te spelen en te stockeren. Geef je een verjaardagsfeestje? Wil je gemakkelijk je fiets kunnen wassen? Dankzij de gemeenschappelijke ruimte hoeft dit allemaal geen grote opgave meer te zijn. Dit is een nieuwe vorm van sociale duurzaamheid: maximaal genot van ruimte zonder te vergeten dat ons stukje privé ook heel belangrijk blijft.

De mix van huizen en appartementen met aan de Rijksweg 3 handelspanden maakt dit project boeiend en vol leven met het gemeenschappelijke groen als rode draad doorheen het project.
Woonproject Olympia zal uit 4 delen bestaan: A+++, Witgoed, Eco 30 en Eco-Vert. De eerste 3 delen worden in deze fase gelanceerd.

  • A+++ bestaat uit 6 huizen waarvan de toegang in de Polderstraat ligt.
  • Witgoed bestaat uit 2 casco handelspanden
  • Eco 30 bestaat uit een woning, een handelspand en een studio.
Begin augustus ’21 starten de afbraakwerken en het startschot voor de effectieve bouw wordt in het najaar verwacht.

Nog niet helemaal overtuigd?
Meer weten?

Gelijkaardige eigendommen in de buurt