Chat with us, powered by LiveChat

Opbrengsteigendom te koop De Klinge

Hulststraat 3, 9170 De Klinge

Opbrengsteigendom met 5 BEN-appartementen

  • Instapklaar
  • Opbrengsteigendom
  • BEN-nieuwbouwproject 
  • 4 appartementen
  • 1 studio
  • Autostaanplaatsen, garageboxen en fietsenstalling voorzien
09 233 15 30 748 bezoekers toonden reeds interesse

Omgeving

Dit woonproject "De Klinge Dorp" is gelegen in de dorpskern, net naast de kerk in de rustige Hulststraat die op het einde uitgeeft op grondgebied Nederland en de prachtige Clingse bossen. De locatie biedt een vlotte bereikbaarheid met een bushalte op wandelafstand en invalswegen in de nabije omgeving van zowel het havengebied, het Waasland als de steden Antwerpen en Gent via de E34. 

Indeling

Ruimte Opp. Extra info
9 x Slaapkamer -
Parkeerplaats -
Tuin -
Terras -

Detailinfo

Bouwjaar nieuwbouw
E peil 30
Opbrengsteigendom met 5 BEN-appartementen

Deze opbrengsteigendom "De Klinge Dorp" is gelegen in de dorpskern, net naast de kerk in de rustige Hulststraat die op het einde uitgeeft op grondgebied Nederland en de prachtige Clingse bossen. De locatie biedt een vlotte bereikbaarheid met een bushalte op wandelafstand en invalswegen in de nabije omgeving van zowel het havengebied, het Waasland als de steden Antwerpen en Gent via de E34. 

De appartementen voldoen aan de recentste vereisten inzake energie-efficiëntie waardoor deze worden geclassificeerd als BEN-woning (Bijna-Energie-Neutraal). Alle units worden standaard uitgerust met vloerverwarming, ventilatie C+ en op het dak worden zonnepanelen voorzien. Het project wordt volledig geschilderd opgeleverd.

Er zijn 4 appartementen (1 triplex) met elk 2 slaapkamers en terras (app gelijkvloers heeft ook een tuin). En 1 studio op het gelijkvloers. De oppervlaktes variëren tussen de 92men 102m2, de studio heeft een oppervlakte van 54m2. Achteraan zijn er autostaanplaatsen, garageboxen en afgesloten fietsenstallingen voorzien. Wordt enkel verkocht in zijn geheel!

Wenst u meer info? Contacteer ons via sofie@urbis.be of 0478/66 91 39

Nog niet helemaal overtuigd?
Meer weten?

Gelijkaardige eigendommen in de buurt