Opendeur Smedenpoort

9/12/2019 14:43:12

Op zaterdag 14 december bent u welkom tussen 10u en 12u voor een voorstelling van de laatste fase van de Smedenpoort. Profiteer van de lanceringsprijzen en denk nu aan uw zakgeld van morgen. 

 

De Buurt

Zoals u ongetwijfeld al weet, is de buurt rondom het station volledig opnieuw getekend. "De Smedenpoort" is al voor een deelbewoond en heeft een perfecte ligging voor pendelaar, oud en jong. De buurt leeft nu al, dat zagen we deze zomer met de organisatie van een heus feest door het buurtcomité. 

3 dingen zijn belangrijk bij de aankoop van vastgoed: locatie, locatie en locatie. De Smedenpoort heeft ze alle drie. De buurt ligt vanzelfsprekend naast het station, op enkele meters van de markt van Aalter en vlakbij de op- en afrit van de E40. 

Het Project

De appartementen zijn zo gebouwd dat ze qua prijs nog meevallen en qua kwaliteit en normen voldoen aan alle tegenwoordige standaarden. Het is met andere woorden een goede investering. Dankzij de gegeerde locatie, heeft u een heleboel verhuurmogelijkheden. 

Ons Advies

Raad uw kinderen aan hun eerste woonst hier te kopen. Ze zullen er in hun "startersjaren" van alleen wonen, een heerlijke eerste thuis vinden. Wanneer ze hun echte thuis willen bouwen/kopen, zullen ze een mooie meerwaarde creëren bij verkoop of een fijne huurinkomst opstrijken. En dit geldt natuurlijk niet alleen voor de jeugd. Met de "nog-steeds-lage"-rentes op de bank, is dit project meer dan ooit aantrekkelijk. 

Opendeur

Hans begeleidt u graag bij de berekening van uw rendement. Laat weten indien u komt, nu zaterdag 14 december tussen 10u en 12u via 0478 93 77 63 of hans@urbis.be

Adres van afspraak: stationsplein 1, in het modelappartement van de Smedenpoort 

 

Meer info over het project : KLIK HIER