Opendeur nieuwe kantoren met vernissage

26/12/2019 15:47:31

Urbis opent nieuwe deuren

Urbis nodigt u uit op zaterdag 25 en zondag 26 januari tussen 11u en 16u in het gloednieuwe Business Center U.Corner. We staan te popelen om onze nieuwe kantoren aan u te tonen. Naast klinken op het nieuwe jaar is het ook het uitgelezen moment om nieuwjaarsresoluties uit te wisselen. 

Waarom nieuwe kantoren bezoeken? 

U kunt zich inderdaad afvragen waarom u de kantoren van een makelaar zou moeten gaan bezoeken. Daar zijn 2 heel eenvoudige redenen voor:

 

1. Het gebouw is absoluut een architecturale aanrader. 

De hoek van de Laurent Delvauxstraat met de stadsring herbergt een pareltje. Neobarokke vertrekken met uitzicht op het Citadelpark, een mooi gerenoveerd koetshuis, stallingen, een binnenkoer en diverse tuinen... . Huis Carpentier is gebouwd van 1885 tot 1888 door de Gentse nijveraar Victor Carpentier en in 1996 volledig gerestaureerd, waarna ambtenaren van het ministerie van Sociale Zaken er hun intrek namen. Sinds 2010 is de overheid daar op zijn beurt vertrokken en kreeg het gebouw met leegstand te maken. 

 

2. Vernissage Frank Mortier

Deze kunstenaar zei de advocatuur vaarwel om de creativiteit die zijn geest vulde eindelijk de vrije loop te laten. Een bloemlezing van zijn maaksels, kunsten en creaties kunt u tijdens dit opendeurweekend in Business Center U.Corner komen bezichtigen met een hapje en een drankje. 

 

En eigenlijk is er nog een derde reden waarom u zou moeten komen. Samen met u, willen wij klinken op het nieuwe jaar en net zoals het tonen van onze nieuwe kantoren, staan wij te popelen om zowel uw, als onze nieuwjaarsresoluties uit te wisselen.

 

U.Corner Business Center

Het Business Center wordt niet enkel de thuis van Urbis Vastgoedgroep. We huizen er samen met het jonge bedrijf "Too Good To Go" en faire communicatiebureau "Big Trees".

Naast de residents zal er ook mogelijkheid zijn om de U.Boardroom af te huren. Dit is de master "voorplaats" van het business center en zal van alle vergaderfaciliteiten voorzien zijn. U vergadert er in een exclusief kader op enkele meters van het station Gent Sint-Pieters, centrum Gent en u heeft er bovendien mogelijkheid tot parkeren. 

Praktisch

Zaterdag 25 en zondag 26 januari 

Doorlopend tussen 11u en 16u 

 

U. Corner Business Center

Laurent Delvauxstraat 2

9000 Gent

 

T. 09 233 15 30

E info@urbis.be