Opendeur met huurgarantie

9/07/2019 9:57:35

Onder de hete zon ligt u vermoedelijk niet wakker van vastgoed of investeringen. Echter loont het wel de moeite ons tijdelijk aanbod door te nemen. Tot 31 juli geeft Urbis een huurgarantie* bij aankoop van een appartement in Filteint - Kemp. 

Huurgarantie

Meer info over de residentie KEMP, het 4de deel van site Filteint in Sint-Niklaas. 

Waarom Filteint?

1. Nieuwbouw
2. Centrum Sint-Niklaas
3. Rond groene zone

5. Mooie rendementen en meerwaarde
6. Perfecte locatie voor verhuur
7. Reeds mooi aangelegd park

 

Huurgarantie

Bij investeren in vastgoed komt steeds de vraag: Krijg ik het wel verhuurd? Uiteindelijk raakt alles verhuurd, de vraag is slechts of er niet te lang leegstand zal zijn. 

Om deze vraag uit te sluiten geeft Urbis vanaf oplevering een huurgarantie van een jaar. Filteint is een project van lange adem en verschillende fases. Op deze site zijn reeds 2 residenties gebouwd en bewoond en bevinden zich reeds 10 woningen waarvan nog 1 te koop. 

Er zijn nog 2 residenties te bouwen. Voor de start van de bouw kunt u deze maand nog genieten van de lanceringsprijzen en daar bovenop *een huurgarantie van 12 maanden mits een rentmeesterovereenkomst van 36 maanden.

Opendeur zaterdag 13 juli 2019

Wenst u te genieten van dit tijdelijke aanbod? Kom dan zeker langs op zaterdag 13 juli tussen 10u en 12u. Bent u verhinderd maar wel geïnteresseerd in een investering met huurgarantie? Bel Mickael via 03 284 04 04 of mail mickael@urbis.be