Opendeur Bleuet Wondelgem

26/02/2019 11:03:18
wondelgem wonen

Debbie, een oprecht gelukkige bewoner op woonerf BLEUET

Debbie woont sinds kort op het woonerf BLEUET in Wondelgem. 

"Gevoel van verbondenheid maar toch veel privacy"

Een woonerf is niet gelijk aan cohousing. Je krijgt een gevoel van verbondenheid maar met de privétuin heb je toch veel privacy. Het is als wonen in een doodlopende straat maar nog gezelliger.

"Anders dan een rijwoning zijn de huizen zodanig geplaatst dat je een gevoel van ruimtelijkheid krijgt", aldus Debbie. 

Bovendien krijgen de kinderen op deze manier meer ruimte om op een veilige manier buiten te spelen, zonder dat Debbie zich zorgen hoeft te maken om het verkeer.

De doorslag

"De prachtige architectuur en gevoel voor esthetiek hebben zeker de doorslag gegeven". Bleuet is geen nieuwbouw zoals andere nieuwbouwprojecten. Er is gelet op details, niet bespaard op materialen. "Ik ben volledig verkocht aan het gebruik van ruwe baksteen in combinatie met hout". We moeten ook toegeven, Debbie weet wat ze wil en heeft haar interieur knus, modern en eigenzinnig ingericht. 

"Zalige locatie"

Voor Debbie is dit een ideale locatie. Zelf werkt ze in Gent en haar 2 kinderen lopen daar ook school. Op slechts enkele minuten is ze op haar werk en heeft ze dochter en zoon afgezet. 

Bovendien zijn openbaar vervoer, winkels, bakker, ... allemaal binnen wandelafstand. 

"Je krijgt het gevoel van rust, van een dorp en toch ben je vlakbij een grote stad. Een ZALIGE locatie vind ik het", vertelt Debbie ons verrukt. 

Ondervind zelf het woonerf-gevoel op de opendeurdag

Iedereen is welkom op zaterdag 9 maart van 10u tot 14u 

BOTESTRAAT 106, 9032 Wondelgem

 

Meer info over het project: KLIK HIER