KIJKDAG: Nieuwbouw huren in AALTER

25/06/2018 16:23:00

2 appartementen bezoeken in 1 klap!

 

Dat is niet alleen tijd besparen maar ook het ideale huurappartement vinden. Momenteel hebben wij in de Smedenpoort in Aalter 2 nieuwbouwappartementen die geschilderd zijn, voorzien van lichtarmaturen, VAN VLOERVERWARMING en van zonnewering.

Bezoekdag

Op zondag 1 juli bent u van harte welkom tussen 10u en 12u voor een bezoek aan deze beide appartementen. 

 

Appartement gelijkvloers

Appartement 0.12 is gelegen op het gelijkvloers en voorzien van een rustig gelegen terras. Het appartement omvat een inkomhal, 2 slaapkamers, leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken (vaatwas, oven, koelkast, keramische kookplaat, ...), een  berging, badkamer met douche. In dit half-open appartement heeft u in de leefruimte zeer veel lichtinval. Geschilderd, voorzien van lichtarmaturen, vloerverwarming en zonnewering.

prijs

€670/maand

Ondergrondse staanplaats en berging +€50 en +80€ vaste gemeenschappelijke kosten (GEEN afrekening op het einde van het jaar). Meer info via 09 278 09 09.

 

Appartement 4de verdieping

In dit nieuwbouwappartement gelegen op de vierde verdieping kan je vanop het ruime terras uitkijken op de gloednieuwe binnentuin van het project de Smedenpoort. Het appartement omvat een inkomhal, apart toilet, 2 slaapkamers, leefruimte met volledig geïnstalleerde keuken (vaatwas, oven, koelkast, keramische kookplaat, ...), een berging, badkamer met douche. Dit appartement is reeds geschilderd, voorzien van verlichting, zonnewering en vloerverwarming.
Meer info via 0472 32 18 40

prijs

€650/maand

Ondergrondse staanplaats  +€40 en +80€ vaste gemeenschappelijke kosten (GEEN afrekening op het einde van het jaar). Meer info via 09 278 09 09.

 

 

Meer info over deze panden vindt u hier