Chat with us, powered by LiveChat

Werfbezoek Lesko 5/09

11/08/2020 16:22:21

OP ZOEK NAAR APPARTEMENT MET PRIVÉ-GROEN?

Meer dan ooit hebben we nood aan ruimte, openheid, natuur en liefst met zo weinig mogelijk contact met anderen. Of toch contact? Maar niet te dicht dan. In het nieuwbouwproject heb je de kleinschaligheid van de 3 residenties die omgeven zijn met fijne privétuin, enkel voor de bewoners. 

Lesko is een prachtig reconversieproject, waarbij oud en nieuw harmonieus worden samengebracht.

Dit project bestaat uit het oude postgebouw dat volledig in ere hersteld wordt, en 2 nieuwbouwvolumes. Dit prachtige staaltje architectuur wordt gecombineerd met comfortabel wonen en warme materialen.

Het postgebouw ondergaat een moderne transformatie naar een kantoorgebouw met 2 knappe appartementen.

In de tuinzone worden twee nieuwbouwvolumes opgestrokken, volledig volgens het BEN-principe, waardoor de energiekost bijna neutraal wordt (en u ook nog geniet van extra fiscaal voordeel!)

 

OP ZOEK NAAR EEN INVESTERING?

We zouden het betoog kunnen starten van de solide vastgoedmarkt in wankele tijden. Dit doen we hier nu niet. Nieuwbouwproject Lesko behoeft dit niet (los van het feit dat investeren in bakstenen en grond wel een stabiele beslissing is). Bij investeren in vastgoed zijn 3 vragen belangrijk, is het antwoord op alle 3 de vragen ja...investeer dan hier. 

1. Is het goed gelegen? (goed = vlot bereikbaar, dicht bij dagelijkse benodigheden en openbaar vervoer bij de hand) - LESKO: JA!

2. Is de bouw duurzaam? Lesko voldoet aan alle BEN-normen, is dus bijna energieneutraal. Ontwikkelaar Gigantes staat bekend om zijn kwaliteit en design. Samen met architect Mathieu Verhoeven woon je hier in een architecturale en kwalitatieve parel. - LESKO: JA!

3. Is er vraag naar huurwoningen? Alles draait rond vraag en aanbod. Is er vraag naar kwalitatieve woonst in Wetteren? - LESKO: JA!

DRIEWERF ja! Contacteer Hans Kellner voor meer info over het project of onze vastgoedcoach voor een degelijk financieel investeringsplan. 

 

Schrijf u in voor een werfbezoek aan nieuwbouwproject Lesko: KLIK HIER