Waasmunster: De werken gaan vooruit

21/05/2019 13:14:25

Project Bluebell : “Tijd is in deze drukke tijden de grootste luxe !”

  

De bouw van 14 nieuwe luxueuze villa-appartementen in de groene Heide te Waasmunster is volop gestart

 

De West-Vlaamse Bluebell Projects Bvba, gespecialiseerd in luxevastgoed, pakt uit met een uitzonderlijk nieuwbouwproject in de Heide (Waasmunster). De naam van het project, Bluebell, verwijst naar de vele boshyacinten, die de bossen in de Heide opfleuren met hun zachtblauwe toetsen.

Met dit prestigieus project wil Centrimo een antwoord bieden op de groeiende nood aan villa-appartementen.

Het project richt zich zowel naar jonge mensen, die weelderig én groen willen wonen, maar geen onderhoud van een tuin wensen te doen, als naar (jong)senioren die hun villa willen inruilen voor een luxe-appartement met een groot terras. En aldus tijd te creëren voor de dingen die er echt toe doen. Want tijd is in deze drukke tijden de grootste luxe!

Bluebell biedt u een fantastische woonervaring. Deze 14 klassevolle appartementen hebben een gezamelijke grondoppervlakte van 14.000 m². Dit architecturaal pareltje is zo doordacht dat elke woonst van maximale privacy geniet. 

Hier wordt een unieke symbiose gecreëerd tussen architectuur en natuur. Beide elementen versterken elkaar in de hedendaagse bouwstijl. Zo wordt ook buiten binnen dankzij de grote zuidgeoriënteerde terrassen die allemaal uitkijken op de bosrijke omgeving.  

Dit project is een klassebak : energiezuinig én met een uitermate hoge afwerking. Bent u door deze woorden nog niet overtuigd? Contacteer ons dan voor een uitgebreide uitleg van de plannen via info@urbis.be of 03 284 04 04

 

Meer info over het project vindt u ook alvast hier: KLIK HIER