Verkocht binnen de maand

28/01/2019 13:31:38

Deze prachtige loft in Gent is verkocht! Proficiat aan de nieuwe eigenaar. Dagelijks kregen wij reactie op deze advertentie en na minder dan een maand.

Eerlijk gezegd werden wij ook verliefd op deze loft, de dag dat we dit in portefeuille kregen. Dit was geen goedkope loft, Urbis Vastgoedgroep probeert namelijk steeds zo'n realistisch mogelijke prijs op een pand te kleven. Keer op keer zien wij dat als een pand de juiste prijs en mooie foto's op de markt kan brengen, dat vastgoed in een mum van tijd verkocht geraakt. 

Urbis IMMO

U kent ons vast als projectmakelaar. Reeds meer dan 15 jaar zijn wij gespecialiseerd in verkoop van nieuwbouw. Maar ook bestaand vastgoed, immo, uw huis of appartement, verkopen wij onder de noemer: Urbis Immo. 

Gratis schatting, juiste prijs

Bestaand vastgoed verkopen is een talent op zich. Alles staat of valt met de juiste prijs. Vaak is het moeilijk om als eigenaar van een te verkopen goed een juiste prijs te plakken op uw huis of appartement. U woont er al even en heeft een emotionele band, positief of negatief, met het pand gekregen. Een makelaar bekijkt uw pand met een frisse blik en met de nodige kennis van de markt. Is er veel vraag? Is er veel aanbod? Dat is iets waarvan Urbis Vastgoedgroep steeds op de hoogte is. 

Wenst u een gratis schatting van uw woning? Contacteer ons via 09 233 15 30

tips bij de verkoop van uw woning

Denkt u eraan uw woning te verkopen? Urbis heeft 5 kantoren verspreid over Oost-Vlaanderen en Antwerpen in Gent, Aalter, Mechelen; Sint-Niklaas en Boom. Van hieruit bedienen wij West- en Oost-Vlaanderen, Antwerpen en Brussel. Omdat wij doorheen de jaren overal in Vlaanderen nieuwbouwprojecten hebben verkocht, hebben wij ook een zeer verspreid cliënteel. 

Tip 1 is dus: Neem een makelaar onder de arm voor de juiste prijs en een goede verspreiding van uw aanbod. 

Tip 2: Herstel nog enkele kleine gebreken. Is er een likje verf van de muur, een schakelaar stuk, een kraan die los zit, ... herstel die kleine zaken waarvan een kandidaat-koper zou kunnen denken dat uw pand niet goed is onderhouden. Het is een minimum aan kost om dit op te lossen maar u haalt er zeker een groter en sneller resultaat mee. 

Tip 3: Bak koekjes of hang de was in uw living vooraleer u een kandidaat - koper verwacht. Geur is een onderschat gegeven. Een ruimte die lekker ruikt, geeft een kandidaat-koper meteen een goed en huiselijk gevoel.

Tip 4: Maak mooie foto's. U verkoopt uw woning best ter plaatse. Met mooie en aantrekkelijke foto's, trekt u mensen hun aandacht en zullen zij sneller geneigd zijn over te gaan tot een bezoek.