Chat with us, powered by LiveChat

Verhuis volgend jaar naar Wetteren

29/07/2020 12:19:51

Planning oplevering nieuwbouwproject Lesko

Het werk ondergrons gaat vooruit. De vloerplaat van de kelderverdieping onder Lesko I en II is gegoten. In het posthuis is de ruwbouw voltooid en starten de dakwerken en buitenschrijnwerk deze zomer. 

 

Op zoek naar appartement met privé-groen?

Meer dan ooit hebben we nood aan ruimte, openheid, natuur en liefst met zo weinig mogelijk contact met anderen. Of toch contact? Maar niet te dicht dan. In het nieuwbouwproject heb je de kleinschaligheid van de 3 residenties die omgeven zijn met fijne privétuin, enkel voor de bewoners. 

 

Op zoek naar een investering?

We zouden het betoog kunnen starten van de solide vastgoedmarkt in wankele tijden. Dit doen we hier nu niet. Nieuwbouwproject Lesko behoeft dit niet (los van het feit dat investeren in bakstenen en grond wel een stabiele beslissing is). Bij investeren in vastgoed zijn 3 vragen belangrijk, is het antwoord op alle 3 de vragen ja...investeer dan hier. 

1. Is het goed gelegen? (goed = vlot bereikbaar, dicht bij dagelijkse benodigheden en openbaar vervoer bij de hand) - LESKO: JA!

2. Is de bouw duurzaam? Lesko voldoet aan alle BEN-normen, is dus bijna energieneutraal. Ontwikkelaar Gigantes staat bekend om zijn kwaliteit en design. Samen met architect Mathieu Verhoeven woon je hier in een architecturale en kwalitatieve parel. - LESKO: JA!

3. Is er vraag naar huurwoningen? Alles draait rond vraag en aanbod. Is er vraag naar kwalitatieve woonst in Wetteren? - LESKO: JA!

DRIEWERF ja! Contacteer Hans Kellner voor meer info over het project of onze vastgoedcoach voor een degelijk financieel investeringsplan. 

 

Meer info over Lesko Wetteren: klik hier

nieuwbouw Wetteren
investeren