Chat with us, powered by LiveChat

Vanaf 11 mei zorgen wij terug voor uw THUIS

15/01/2021 10:22:56

Ook de immowereld heeft zich aan maatregelen te houden. Dankzij het BIV Beroepsinstituut van Vastgoedmakelaars worden wij als immokantoor op een heel duidelijke manier geïnformeerd aan welke regels wij ons dienen te houden. 

 

Voor uw veiligheid en dat van onze medewerkers werkt Urbis volgens de geldende coronamaatregelen: we werken enkel op afspraak, dragen van een mondmasker is verplicht alsook het gebruik van handgel. (probeer tijdens uw bezoek zo weinig mogelijk aan te raken.) Alle nodige documentatie wordt per mail doorgestuurd. We kijken uit naar onze afspraak!

Een plaatsbezoek? 

U wenst een plaatsbezoek maar maakt zich zorgen over hoe dit in zijn werk zal gaan? Het filmpje hieronder toont u waaraan u zich mag verwachten.  

U wenst uw woning te verkopen?

in West-, Oost-Vlaanderen of Antwerpen, Brussel? Contacteer 1 van onze makelaars en wij doen onze uiterste best om u verder te helpen op een persoonlijke en correcte manier.

Wim Vandevelde

Wim Van de Velde

0474 93 96 94

wim@urbis.be

U verkoopt projectgrond of bouwgrond voor het ontwikkelen van een nieuwbouwproject? 

De zaakvoerder van Urbis, Rudy Leroy, doet niks liever dan particulieren begeleiden bij het maximaliseren van het gebruik van bouwgrond zowel financieel als op woonvlak. 

Vanuit een verleden als ontwikkelaar heeft hij een pak stedenbouwkundige bagage en kan u hierbij het juiste advies op het juiste moment geven. 

U contacteert hem via: 0495 87 70 00 of rudy@urbis.be

projectgrond verkopen