Chat with us, powered by LiveChat

Uw-Huis doet beroep op Urbis Vastgoedgroep

6/05/2022 16:40:14

Sinds mei 2021 kunnen klanten van Uw-Huis vastgoed beroep doen op onze Urbis Rentmeester service. De standaard verhuur van Uw-Huis zal nog steeds via hun vertegenwoordigers lopen. Als er gekozen wordt voor het rentmeesterschap zal Urbis Vastgoedgroep de taak van beheer op zich nemen. Zo kan de verhuurder zorgeloos genieten. Dit allemaal is ook mogelijk voor huidige klanten van Uw-Huis. 

 

Wie is Uw-Huis? 

Uw-Huis is een makelaarskantoor in regio Waasland die snel, betrouwbaar en correct te werk gaat. Verder staat Uw-Huis voor een kleine groep gedreven en integere medewerkers. Als makelaar nemen zij een bemiddelende plaats in tussen eigenaar en huurder. Het is hun visie de meerwaarde van elke woning correct naar voor te schuiven. 

Waarom kiezen voor Urbis Vastgoedgroep als Rentmeester partner?

Uw-huis wenst graag het rentmeesterpakket aan te bieden aan hun klanten en hun dienstpakket meer willen uitbreiden. "We kozen voor Urbis daar jullie een mooie dienstverlening kunnen aanbieden en omdat jullie er veel kennis hebben op vlak van rentmeesterschap. Daarnaast kunnen jullie de juiste tools hanteren die zullen zorgen voor een optimale dienstverlening."  

"We kozen voor Urbis Rentmeester daar jullie een mooie dienstverlening kunnen aanbieden en omdat jullie er veel kennis hebben op vlak van rentmeesterschap. " - Thomas, bestuurder Uw-Huis

Maar wat doet een rentmeester?

Investeren in vastgoed blijft een goede keuze, maar het verhuren van een woning of appartement vraagt tijd en energie. De Urbis Rentmeester beheert uw investeringsvastgoed op financieel vlak, de rentmeester doet het administratieve beheer en het technische beheer.

Vraag hier onze brochure aan

Schat uw woning