Chat with us, powered by LiveChat

Urbis account relationship manager

25/10/2019 10:15:14

Urbis is sinds kort een teamlid rijker. Joakim Van Hootegem wordt de link tussen onze "vaste" klanten en het verkoopteam/rentmeester. 

Zijn taken...

Deze gezellige "net-dertiger" is gebeten door vastgoed en komt uit een nest waar cijfers wel eens over de tafel rollen. Maar waar hij vandaan komt, speelt voor u slechts een kleine rol. Wat hij voor u kan betekenen, dàt is waar het om draait. 

De Urbis Account Relationship Manager is niet alleen een mondvol om uit te spreken, de functie omhelst ook enkele uitermate belangrijke taken binnen ons Urbis-verhaal. 

Want Urbis is anders...

Urbis wil geen standaard makelaar of rentmeester zijn. Urbis is een dienst, een service die ervoor wil zorgen dat uw centen op de meest efficiënte manier renderen binnen uw wensen en vooruitzichten (binnen een belegging in vastgoed natuurlijk). Hierbij combineert de Urbis rentmeester uw investering met een zorgeloos beheer van dat investeringsvastgoed.  

Zo geeft u de zorgen van uw investering uit handen. U wil er wellicht geen tijd aan verspillen maar wij begrijpen ook dat u minstens 1x per jaar op de hoogte wilt gehouden worden. Daarenboven willen wij ook weten of u nog tevreden bent. En dan komt onze nieuwe aanwinst Joakim, in beeld. 

Hij komt...

Joakim zal u, als vaste klant van Urbis, opbellen voor een afspraak. 

Langetermijnrelatie...

Geheel vrijblijvend heeft hij ook enkele opportuniteiten mee. Dit zijn investeringen die niet op het internet komen, waar geen IMMO-bord op de straat komt te staan. 

U kent de Urbis-filosofie: wij rekenen in worst-case en verkopen waar we zelf in geloven, omdat wij een langetermijnrelatie met u aangaan. 

Hefboomeffect...

Met Joakim is er ook kennis in huis gekomen. De financiële wereld is hem niet vreemd waardoor wij u kunnen bijstaan met advies over de globale portefeuille. Zoals het hefboomeffect dat tegenwoordig weleens in het nieuws komt. Eenvoudig gezegd is dit uw rendement verhogen door uw spaarcenten niet allemaal te spenderen maar aan te vullen met een lening. Een andere mindset, een sprong die we onderbouwen en die we graag met u in een open gesprek doornemen.