Chat with us, powered by LiveChat

#u_invest-avond: voordracht Ludo Ockier, lancering project Plukmuur

29/09/2020 11:47:38

Weet u wat een goede belegging is? Aan welke criteria die best voldoet? Ga je best voor het goedkoopste appartement en het hoogste rendement? En wat met het beheer van die investering? Advocaat Ludo Ockier geeft u de 7 basisprincipes van investeren. Verder wordt u getrakteerd op de lancering van het gloednieuwe project "de Plukmuur"

Voordracht

Weet u wat een goede belegging is? Aan welke criteria die best voldoet? Ga je best voor het goedkoopste appartement en het hoogste rendement? En wat met het beheer van die investering? Spreker van die avond: Ludo Ockier studeerde rechten aan de KU Leuven waar hij in 1986 afstudeerde. Hij richtte zijn eigen advocatenkantoor Ockier Advocaten op in Kortrijk waar hij vandaag werkt met een team van meer dan twintig advocaten. Het kantoor is gespecialiseerd in vastgoed- en bouwrecht. Meester Ockier is al jaren juridisch adviseur voor CIB West-Vlaanderen. Daarnaast geeft hij reeds meer dan twintig jaar les in de opleidingen bouw en vastgoed van Syntra West in Kortrijk en Brugge.

Lancering De Plukmuur

In de Stationsstraat in Deerlijk komt een heerlijk origineel nieuwbouwproject van 18 appartementen verspreid over 2 blokken. Naast de individuele tuin/terrassen kunnen de bewoners ook heerlijk vertoeven in de gemeenschappelijke tuin die volledig ommuurd is met plukvruchten. U woont er met een boomgaardgevoel en verzorgt en plukt er gemeenschappelijk de vruchten van.
Meer info over het project vindt u hier: https://www.urbis.be/nl/te-koop/... 

Praktische info

Donderdag 15 oktober in Feestzaal SolMuna, Sint-Amandusstraat 4, 8540 Deerlijk

Programma: 

19u00: Onthaal

19u15: Voordracht Ludo Ockier

20u15: Voorstelling Plukmuur

Inschrijven

Inschrijven is verplicht en plaatsen zijn beperkt.
Schrijf u in via info@urbis.be of 09 233 15 30 en geef op met hoeveel personen u binnen 1 bubbel zal komen.