Chat with us, powered by LiveChat

Slim investeren: betaalbare penthouses

24/09/2020 12:28:36
penhouse terras penthouse terras

Doorgaans is een penthouse duurder dan een gewoon appartement en toch is dit een slimme investering, puur als belegging of als eigen woonst.

Een penthouse heeft tal van voordelen die de meerwaarde op zo'n soort appartement sterk doet stijgen. 

Eigen woonst

Het absolute kenmerk van een penthouse is een groot terras. Dit terras is meestal gericht naar de zon en geeft je dankzij de bovenste verdieping een prachtig uitzicht boven de bomen. 

Bovendien heeft een penthouse het voordeel geen bovenburen te hebben. Denk maar aan kleine kinderen die in het appartement boven u tikkertje spelen terwijl jij je middagdutje probeert te doen. 

Als investering

Als je even uitkijkt, kan je best koopjes doen binnen de penthouse-wereld. Zo wil een ontwikkelaar vaak zijn laatste appartement van een blokje snel verkopen om dat project te kunnen afronden. Als die laatste unit een penthouse is, is dit mooi meegenomen indien u op zoek bent naar investeringsvastgoed. 

Maar ook als het gaat over een iets duurdere penthouse, zal deze enerzijds steeds in waarde stijgen en zal dit type appartement anderzijds later ook relatief snel opnieuw verkocht worden, wanneer dit nodig is. 

nog 2 penthouses te koop 

In Izegem in de Kouterweg is project Kouterpark volledig af. In residentie HOEVE staan momenteel 2 penthouses te koop die een ongelooflijk aantrekkelijke investering zijn. 

Wie op zoek is naar een appartement in Izegem, twijfel niet langer! En geniet van het gevoel van luxe en openheid in deze penthouses. 

 

Penthouse Hoeve B3.1: €225 000

KLIK HIER voor de penthouse

Penthouse Hoeve B3.2: €225 000

KLIK HIER voor de penthouse

of contacteer info@urbis.be of 09 233 15 30