Chat with us, powered by LiveChat

Opening modelappartement Waasmunster

21/01/2021 17:47:15

Opening modelappartement

Bluebell is een beleving. Dit project waadt in de natuur, ook wel de luxe. Wie hier kan en mag wonen heeft geluk te kunnen genieten van een altijd groene tuin, handige garages en bergingen, een ruim appartement en alleen de beste materialen. Wil je kleiner gaan wonen en niet meer alleen, dan heeft u hier de hemel op aarde gevonden. Met zijn 14 units is dit een kleinschalig project en dankzij de grootte van deze wooneenheden spreken we ook van villa-appartementen. Het is in een mooie villa wonen maar tegelijkertijd woon je niet helemaal alleen in het wilde bos. 

Tussen de bomen ligt dit architecturale slimme project. Alle terrassen en leefruimtes zijn gericht op de natuur en het zuiden. U heeft maximale privacy en stoort enkel uw buur als die wil gestoord worden. 

Bovendien is elk appartement voorzien van eigen zonnepanelen en wordt de vloerverwarming overal aangestuurd door een warmtepomp. 

Met trots stellen Centrimo en Urbis nu het afgewerkte modelappartement voor en daar kunt u op zaterdag 30 en zondag 31 januari van komen genieten op de Heide in Waasmunster. 

 

Praktische info

Wanneer? 

zaterdag 30 januari tussen 15u en 18u

zondag 31 januari tussen 16u en 19u

 

Waar? 

In project Bluebell in de Mereldreef 33 te Waasmunster

Inschrijven?

Inschrijven kan online via het formulier onder de foto's van het project: hier

of u kunt dit ook doen via wim@urbis.be of 0474 93 96 94

modelappartement waasmunster
opening modelappartement waasmunster
opening modelappartement waasmunster
opening modelappartement waasmunster