Chat with us, powered by LiveChat

Opendeur in Lesko- wetteren

31/01/2020 11:53:17

OPENDEUR Elke eerste zaterdag van de maand

nu 1 februari 2020

Verkoper Hans Kellner zal elke eerste zaterdag van de maand present zijn op de werf van nieuwbouwproject Lesko in Wetteren
Tussen 10u en 12u bent u van harte welkom voor een kennismaking met dit prachtige project. Kom gerust langs of laat iets weten aan Hans via 0478 93 77 63 of hans@urbis.be

De werken zijn gestart!


Zo heb je wellicht al gemerkt dat er reeds werk  is gemaakt van de afbraak van enkele gebouwen die hun nut in het geheel hadden verloren. In de loop van deze winter komen de grondwerken aan de beurt, wordt de riolering ingepland,  start de bouw van de kelder van het Posthuis en het afdekken daarvan met een vloerplaat, alsook het afdekken van de gelijkvloerse verdieping rond het Posthuis. Na dit werk beginnen we met het uitgraven, opbouwen en afdichten van de gebouwen Lesko 1 en 2.

 

De werken van de werf kunt u hier volgen: fotogalerij

Lesko Wetteren

 

  • BEN - appartementen - Lage energiefactuur

  • Vlot naar Gent, Brussel, Aalst

  • Ondergrondse parking

  • Mooie gemeenschappelijke tuinzone

  • 34 appartementen en 3 kantoren

 

Lesko als investering

De ligging is perfect voor huurders; dicht bij openbaar vervoer en aan de Brusselsesteenweg van waar u snel vertrokken bent naar zowel Gent, Brussel als Aalst.

De ontwikkelaar Gigantes gaat steeds voor de net iets betere materialen waardoor kosten zich minder snel opdringen. Kwaliteit rendeert en in dat opzicht is dit een risicoloze investering als het gaat over meerwaarde bij latere verkoop.