Chat with us, powered by LiveChat

Opendeur appartementen Sint-Niklaas

1/07/2020 10:58:37

Elke Sint-Niklazenaar kent Site Filteint onderhands wel. De werken zijn weer op volle gang, de groenzone staat er mooi bij en op zaterdag 4 juli kunt u dit allemaal komen bekijken tussen 10u en 12u. 

Filteint als investering

Urbis is een makelaar voor investeerders. Enkele van deze appartementen tippen wij dan ook als goede investering. De prijzen liggen niet hoog voor centrum Sint-Niklaas en verhuurbaarheid is quasi zeker. Met een 1-slaapkamerappartement van €199 000 haalt u met gemak 3,26% bruto rendement - rentmeesterschap inclusief. 

Met een dergelijk pakket heeft u niet alleen de huurgelden op uw rekening, de verhuurzorgen geeft u ook door aan de Urbis Rentmeester.  

Open groene zichten om zelf te wonen 

Site Filteint is een prachtig woonproject met een mix van parkappartementen (1/2/3 slpk) en stadswoningen rondom een groen binnengebied. De groenzone omvat een park met fiets- en wandelroutes, een waterpartij en een grasveld. Momenteel is de bouw van residentie KEMP volledig aan de gang. 

Deze residentie bestaat uit 21 nieuwbouwappartementen met zonneterras en/of tuin. In deze fase zitten enkel zeer interessante appartementen die een mooi rendement opleveren ter investering. 

Zaterdag 4 juli 

Voor een bezoek aan Filteint op 4 juli tussen 10u en 12u kunt u een afspraak maken via mickael@urbis.be of 03 284 04 04

 

Meer info over het project? Klik hier