Chat with us, powered by LiveChat

Nieuwbouwzondag 25 oktober 2020

22/10/2020 11:44:41
Nieuwbouwzondag Lichtervelde Diemat

LICHTERVELDE • Sint-Jacob

Tussen 10u en 13u

Markt 7, Lichtervelde

 

Wat mag u verwachten? Tegen begin volgend jaar wandelt u hier binnen in een modelappartement. Tot zo lang kunt u de werf bezoeken en genieten van het gevoel hier te kunnen wonen in het groen en bovendien in het centrum van Lichtervelde. Zo kunt u dan nog voor volgende zomer verhuizen!

Het project bestaat uit 24 appartementen en 1 handelsruimte die reeds verkocht is. Het is een fris en hedendaagse residentie qua architectuur die wordt afgewerkt met hoogwaardige materialen. Verwacht hier geen standaard interieurs maar net iets beter. 

De grote meerwaarde van dit project ligt in de binnentuin. Deze groenzone zorgt ervoor dat u pal op de markt van Lichtervelde kunt wonen en tegelijkertijd een open zicht hebt en veel lichtinval. 

Meer info over dit project vindt u hier

Inschrijven om op nieuwbouwzondag op bezoek te komen, doet u hier

Nieuwbouwzondag Smedenpoort Aalter

AALTER • Smedenpoort

Tussen 14u en 17u

Smedenpoort 1, Aalter 

 

Voor wie in Aalter woont, kent de Smedenpoort aan het station van Aalter al lang geen geheimen meer. 2 weken geleden werd het gloednieuwe modelappartement geopend. Het bezoeken waard want dit appartement is een voorbeeld van hoe u praktisch en prijs/kwaliteit evenwichtig bouwt. Urbis is een makelaar die tevens gespecialiseerd is in investeringsvastgoed. De Urbis Vastgoedcoach tipt dit project dan ook als goede investering dankzij zijn locatie die op termijn voor een degelijke meerwaarde zal zorgen. Bovendien geniet u nu nog even van een tijdelijk aanbod nl. huurgarantie bij aankoop. Dit maakt investeren in de Smedenpoort extra interessant. 

Meer info over dit project vindt u hier

Inschrijven om op nieuwbouwzondag op bezoek te komen, doet u hier

Nieuwbouwzondag Filteint

SINT_NIKLAAS • Filteint

Tussen 10u en 12u

Wegvoeringstraat 60, Sint-Niklaas

 

Dit parkproject omvat 2 halfopen nieuwbouwwoningen en 21 nieuwbouwappartementen. Elk appartement is voorzien van een zonneterras en/of tuin met zicht op het omringende groen. Parkeren doet u gemakkelijk in de ondergrondse parking. De appartementen zijn duurzaam gebouwd. De werken zijn volop bezig & de oplevering staat gepland voor zomer 2021.In deze fase zitten enkel zeer interessante appartementen die een mooi rendement opleveren ter investering. Dit is prijs/kwaliteit niet enkel top voor eigen bewoning maar ook als investering bekomt u naast een mooi rendement op korte termijn ook een zekere meerwaarde op lange termijn. Schrikken de verhuurzorgen u af? Dan biedt Urbis rentmeester voor u de oplossing. De rentmeester ontzorgt u op zowel financieel, technisch als administratief vlak.

Meer info over dit project vindt u hier

Inschrijven om op nieuwbouwzondag op bezoek te komen, doet u hier

Pomerol Schendelbeke nieuwbouwzondag

SCHENDELBEKE • Pomerol

Tussen 10u en 13u

Dagmoedstraat 8, Schendelbeke 

In dit project zijn nog 6 appartementen te koop. Deze appartementen zijn telkens 2 of 1 slaapkamer. Dit uitermate energievriendelijke project zorgt ervoor dat uw energiefactuur quasi 0€ zal bedragen. Laat u verbazen over alle snufjes die dit mogelijk maken en waan u in de toekomst. Beter dan BEN zal u op dit moment niet vinden maar wel in Schendelbeke bij project Pomerol. Geen compromissen op materiaal en techniek, daar staan de ontwikkelaars van Nice Projects voor. 

Meer info over dit project vindt u hier

Inschrijven om op nieuwbouwzondag op bezoek te komen, doet u hier

Waasmunster heide Nieuwbouwzondag

WAASMUNSTER • Bluebell

Tussen 13u en 16u

 

In Waasmunster op de Heide staan 14 nieuwbouw villa-appartementen bijna klaar om opgeleverd te worden. Binnenkort kunt u er bovendien een prachtig modelappartement gaan bezichtigen. Dit project heeft alles waarvan u kunt dromen indien u het villagevoel wil in combinatie met nabijheid van winkels en toch niet alleen op een stuk grond wil zitten. Hier profiteer je van maximale privacy in een groene zone met minimaal onderhoud. Met de individuele zonnepanelen en warmtepomp hoeft u zich qua energieverbruik ook al geen zorgen te maken. Alles is luxueus, ruim en van de beste kwaliteit. Kom langs op nieuwbouwzondag en u zult het merken! Dit is fijn wonen. 

 

Meer info over dit project vindt u hier

Inschrijven om op nieuwbouwzondag op bezoek te komen, doet u hier