Chat with us, powered by LiveChat

nieuwbouw in Gent = razendsnel rendement

23/01/2018 17:04:10

We hebben weer een tevreden rentmeester naast ons zitten! Op een maand tijd kon onze rentmeester, Isabelle, 3 eigenaars bellen met het heugelijke nieuws dat hun pand verhuurd is. 

Isabelle kreeg eind december 3 appartementen in Gent in portefeuille. Alle units bevinden zich in recente nieuwbouwprojecten in Gent. Tussen kerst en nieuw stond de telefoon roodgloeiend en had onze collega Florence haar handen vol met het ontvangen van één voor één geschikte kandidaten.

Verhuren aan goede huurders

Goede huurders is iets waar elke vastgoedinvesteerder van droomt. Met een rentmeester onder de arm bent u zeker van een goed gescreende huurder

Het is niet altijd evident om kandidaten te weigeren en teleur te stellen maar er wordt serieus gewikt en gewogen bij Isabelle alvorens een huurcontract wordt getekend. "Iedereen heeft zijn verhaal en daar probeer ik zo objectief mogelijk naar te luisteren. Ik vraag loonfiches, gezinssituaties, ... . Het pand verhuren alsof het mijn eigen eigendom zou zijn, dat is de belofte die ik gemaakt heb aan onze klanten die intekenden voor het rentmeesterschap." 

Bovendien is het in het belang van de rentmeester een goede huurder te vinden. De rentmeesterklant betaalt een ereloon op de reeel betaalde huurgelden, dus no cure, no pay.

"De huurder tevreden houden is van uiterst belang. De huurder kan steeds met zijn/haar vragen bij mij terecht."

De Urbis rentmeester zorgt voor het administratief, technisch en financieel beheer van het investeringsvastgoed. 

Wat zegt dat over investeren in Gent

"Van zodra wij nieuwbouw in Gent te huur aanbieden, worden wij overstelpt met telefoons. Vooral studio's en 1 slaapkamerappartementen doen het enorm goed", aldus Isabelle. Het valt ons op dat vooral jonge mensen die al even werken of 30ers die nog alleenstaand zijn, geïnteresseerd zijn in dergelijke woonsten. 

Wie dus nog twijfelt over een aankoop van vastgoed, doet er goed aan het aanbod van nieuwbouw in Gent even te overlopen. 

Ook eerder in 2017 vertelde schepen Sven Taeldeman over de groeiende huurmarkt in Gent. 

Een goede investering vinden

Al meer dan 10 jaar is Urbis Vastgoedgroep gespecialiseerd in verkoop van nieuwbouw. Hierdoor heeft Urbis een groot bestand van investeerders opgebouwd. Als rentmeester weet Urbis als geen ander welke panden goed renderen en welke niet.

Door de opgebouwde contacten krijgt Urbis ook vaak opportuniteiten binnen die niet zomaar op de markt worden gezet maar eerder in een fluistercircuit aan potentiële investeerders worden aangeboden. 

Wenst u ook zo'n opportuniteiten in uw mailbox te ontvangen? Laat het ons dan weten via deze link

 

Meer vragen over investeren in vastgoed of het beheer van uw investering? Neem vrijblijvend contact op via 09 233 15 30 voor een afspraak in 1 van onze kantoren in Gent, Aalter, Mechelen of Sint-Niklaas.