Nieuw in Lokeren!

17/05/2019 17:23:28

Hier geloven wij in! 

Waarom is de Haagbeuk in Lokeren = slim investeren? 

Ligging

De Haagbeuk zijn 3 nieuwbouwresidenties die een straatje verwijderd zijn, van de kerk en het Kerkplein van Lokeren. Meer centraal kan dus niet. Ben je jong en volg je de filosofie van de 21ste eeuw dat het beter is om centraal te gaan wonen? Dan zit u hier goed. Openbaar vervoer ligt binnen handbereik alsook alle alledaagse benodigdheden zoals winkels, bakker, slager, apotheek, ... . Ben je al iets ouder dan is dit ook een uitstekende keuze en wel om dezelfde redenen als hierboven vermeld. 

Nieuwbouw

Niet alleen omwille van de ligging is dit een ideaal project. Net zoals site Filteint in Sint-Niklaas is dit een uitstekend, centraal gelegen nieuwbouwproject. U kunt rekenen op garanties, op weinig tot geen kosten in de eerste jaren en een lage energiekost aangezien nieuwbouw reeds aan alle nodige normen van 2019 voldoen. 

Zekerheden

Met de 2 troeven hierboven bent u zeker van meerwaarde op lange termijn. Dus zoekt u een eigen woonst of een investering dan zal deze locatie ervoor zorgen dat u dit hoger kan verkopen dan de prijs die u er nu voor betaalt. Bovendien heb je bij investering nog 2 voordelen: De bouwwerken zijn al heel vergevorderd waardoor u vrij snel kan genieten van een opbrengst en nieuwbouw verhuren in het centrum van Lokeren is doorgaans geen gigantisch probleem. 

Bovendien kunt u rekenen op de Urbis Rentmeester mochten verhuurzorgen u afschrikken.  

nieuwbouw Lokeren
Investering Waasland
Lokeren centrum te koop

Mix van types, mix van architectuur

In project De Haagbeuk gaat de keuze van een 1-slaapkamerappartement, over 2 slaapkamers naar 3 slaapkamers tot zelfs prachtige duplexen met doorlopende terrassen en grote glaspartijen. 

 

 Wenst u meer info over het project of een bezoek ter plaatse? Contacteer ons dan via 03 284 04 04 of info@urbis.be

 

Hier vindt u alvast meer info over de Haagbeuk: 

Residentie Appelvink

Residentie Eekhoorn

Residentie Houtspecht

duplex glaspartij Haagbeuk