Kantoorruimte te huur Gent

5/04/2019 16:42:01

Kantoor huren in Gents business center voor vastgoedgerelateerde bedrijven? Dat kan, in het huis Carpentier, dit is het opvallende neobarok pand op de hoek van de Laurent Delvauxstraat en de Charles de Kerckhovelaan.

de voordelen

Dit business center heeft talloze voordelen en extra's. Het gebouw van 766m² zal 5 à 6 kantoren kunnen huisvesten die allen genieten van een gemeenschappelijke inkomhal, informele koffiecorner met buiten een terraszone. In de kelder worden een fitnessruimte, refter, keuken en toiletten ingericht. Heel bijzonder is ook de tuin die wordt aangelegd en voorzien van een barbecuezone. Naast alle extra faciliteiten, zorgt een business center gespecialiseerd in 1 sector voor een organische kruisbestuiving. 

 

De ligging

Naast de voordelen hierboven beschreven is de ligging ook absoluut TOP. Dit prachtige gebouw is gelegen aan de kleine ring van Gent op wandelafstand van het Sint-Pietersstation en vlakbij op- en afrit van E40 en E17. 

 

Vastgoedgerelateerd bedrijf: ruim begrip

Sinds 2010 staat het pand leeg en in oktober 2019 zal het volledig gerenoveerd en ingericht zijn als gloednieuw business center voor activiteiten die enigszins kunnen gerelateerd worden aan vastgoed. Bent u notaris, landmeter, architect, relocation bureau, ingenieursbureau's, technische studiebureau's,... het is de moeite waard even te informeren. 

 

Parkeerplaatsen 


Er zijn parkeerplaatsen beschikbaar aan de kantoorruimtes voor €120/plaats. Ook is er een afgedekte fietsparking, voorzien van laadpunten voor elektrische fietsen (inbegrepen in prijs). Wenst u meer info of een bezoek ter plaatse, contacteer ons via 0495 87 70 00 of info@urbis.be