Chat with us, powered by LiveChat

Investeren met huurgarantie

19/11/2020 12:16:31

 

Waarom twijfelt u? 

Het is niet eenvoudig om een keuze te maken over welke richting u uit wil met uw centen. U heeft wat opzij gezet op de bank maar dat blijft daar passief staan terwijl u er eigenlijk een inkomen zou kunnen mee genereren.

Denk even na over dat appeltje voor de dorst, een zekerheid als aanvulling op uw pensioen. Want laat ons eerlijk zijn, wie wil nu niet financieel onafhankelijk zijn op latere leeftijd?

Vastgoed is 1 van de manieren om uw centen te laten renderen. Laat dit nu naast beleggen op de beurs of in andere fondsen een heel soliede investering zijn. Stenen blijven stenen en de vastgoedmarkt zal nooit zomaar instorten. Wonen zullen we altijd moeten blijven doen en wie zich goed laat begeleiden zal ook zien dat zijn centen, in tegenstelling tot wat de centen doen op de bank of de risico's op de beurs, steeds zijn waarde ten minste zal blijven behouden. 

Er zijn 7 basisprincipes waar u dient op te letten als u in vastgoed gaat investeren. Deze legde Dhr. Ludo Ockier eerder in oktober 2020 uit tijdens de investeringsavond en voorstelling van project De Plukmuur in Deerlijk. 

Twijfelen hoeft u dus zeker niet te doen als u twijfelt over de onzekerheid van beleggen. Indien u nu niks onderneemt dan heeft u inderdaad 1 zekerheid: dat de waarde van uw centen binnenkort daalt en u dus geld verliest. 

Vermijd onzekerheid: huurgarantie

Zal mijn huurder wel betalen? Vind ik snel een huurder? Zal die mijn appartement niet uitleven? 

Dat zijn allemaal terechte vragen bij het beslissen om te investeren in vastgoed. Echter zijn er enkele oplossingen die een antwoord bieden op deze vragen. 

Schakel een rentmeester in en ga voor nieuwbouw. Met deze keuze kunt u gerust zijn, zal uw rendement misschien iets lager liggen dan bij het verhuren van een iets oudere woonst maar u zal in ieder geval voor een langere periode zorgeloos zijn en een grotere meerwaarde bij verkoop bekomen. 

Bovendien kunt u de eerste vraag volledig uitschakelen door "slim te shoppen".

Profiteer van de moeilijkheid waar makelaars zich nu in bevinden (cfr. beperkt worden in het doen van plaatsbezoeken door coronamaatregelen). Om u toch te overtuigen biedt Urbis u bijvoorbeeld huurgarantie aan bij aankoop voor eind 2020. Deze huurgarantie verzekert u van huurinkomsten gedurende het eerste jaar* bij aankoop voor 31 december 2020 in project De Plukmuur (Deerlijk), Lesko (Wetteren), De Smedenpoort (Aalter) of Clemenceau (Sint-Katelijne-Waver).

*voorwaarden te bekomen bij verantwoordelijke verkoper. 

 

7 tips voor een zekere en veilige vastgoedinvestering 

Op 15 oktober lanceerde Urbis het project De Plukmuur in Deerlijk. Op die avond kwam ook advocaat Ludo Ockier spreken over de 7 basisprincipes van investeren in vastgoed voor particulieren. Lees hier hoe u een veilige en zekere keuze maakt.

Deerlijk Nieuwbouw plukmuur

DEERLIJK - DE PLUKMUUR

Meer info over dit project vindt u hier

Bel nu 09 233 15 30 voor meer info over een huurgarantie in nieuwbouwproject De Plukmuur. 

Smedenpoort aalter

Aalter - De Smedenpoort

Meer info over dit project vindt u hier

Bel nu 09 233 15 30 voor meer info over een huurgarantie in nieuwbouwproject De Smedenpoort.

Clemenceau nieuwbouw sint-katelijne-waver

SINT-KATELIJNE-WAVER - RESIDENTIE CLEMENCEAU

Meer info over dit project vindt u hier

Bel nu 09 233 15 30 voor meer info over een huurgarantie in nieuwbouwproject Residentie Clemenceau. 

Lesko Nieuwbouw wetteren

WETTEREN - LESKO

Meer info over dit project vindt u hier

Bel nu 09 233 15 30 voor meer info over een huurgarantie in nieuwbouwproject Lesko.