Chat with us, powered by LiveChat

Gratis infosessie successieplanning

19/06/2020 10:17:29

Hoeveel zullen uw kinderen moeten betalen bij het erven van uw woonst? En wat met uw investeringsvastgoed? Betaalt uw partner hier ook erfbelastingen op? Laat u ze achter met verdriet en een financiële kater of zoekt u liever tijdig een oplossing om uw inspanningen in uw opgebouwd patrimonium niet verloren te laten gaan? Koen Dullaers, expert in successieplanning, spreekt hierover in U.corner business center. 

 

Gratis infosessies successieplanning: gespreid gebracht en op veilige afstand

Vanaf 1 juli mag het weer. De Nationale Veiligheidsraad heeft beslist dat evenementen met maximum 50 personen opnieuw kunnen plaatsvinden, dit met inachtname van social distancing. 

Omdat wij net helemaal gesetteld waren in ons nieuwe hoofdkantoor U.Corner en al meteen de deuren moesten sluiten bij de lockdown, staan wij nu meer dan ooit te popelen om van start te gaan met onze geplande infosessies.

Dinsdag 7 juli en donderdag 9 juli zal spreker Koen Dullaers komen vertellen over het belang van successieplanning mbt uw vastgoedportefeuille. Al gaat het enkel over het overdragen van uw eigen woonst of 1 investeringsgoed...deze sessie wordt interessant. 

Doordat wij het veilig en binnen de coronamaatregelen willen houden hebben wij de sessie over 2 data en 4 shifts verspreid. Echter zijn de plaatsen beperkt en vragen wij via onderstaand formulier in te schrijven.

 

Spreker

Koen Dullaers: 10 jaar ervaring als relatiebeheerder binnen een grootbank en 10 jaar als financial planner

Programma

Het belang van successieplanning mbt vastgoedportefeuille:

  • Impact nieuw erfrecht
  • Planningstechnieken
  • Concrete oplossingen

 PRAKTISCH

Infosessie op dinsdag 7 juli om 15u of om 19u  /  op donderdag 9 juli om 15u of om 19u

15u00 / 19u00   Ontvangst

15u15 / 19u15  Voordracht

16u00 / 20u00  Hapje en drankje

 

adres:

Laurent Delvauxstraat 2, 9000 Gent 

 

Inschrijven is gratis maar noodzakelijk via formulier hieronder of info@urbis.be of 09 233 15 30