Gratis elektrische fiets bij aankoop in januari

9/01/2019 11:28:09

Bij aankoop van een nieuwbouwappartement in Schendelbeke krijgt u er in januari '19 een elektrische fiets bovenop. Waarom? Omdat nieuwbouwproject POMEROL mee is met zijn tijd en denkt aan milieu en nieuwe technieken integreert. U aan moedigen om te fietsen volgt daaruit. 

 

  • Bijna Energie Neutraal
  • Integratie van moderne technologieën
  • Rustig gelegen in dorpskern
  • op 5km van centrum Geraardsbergen

 

Uiterst kwalitatieve nieuwbouwappartementen met quasi 0€ stookkosten

 

Nieuwbouwproject Pomerol is vooruit op zijn tijd. Deze zéér energiezuinige appartementen staan voor lokaal wonen met een groot high tech-gehalte. Zo zijn er zonnepanelen voorzien en werkt de verwarming met een warmtepomp. Allemaal investeringen die op lange termijn renderen en die u merkt op uw energiefacturen.  De 9 appartementen variëren allen in grootte en indeling. Elk is voorzien van een terras. Het station ligt slechts op 500m en het centrum van Geraardsbergen is vlot bereikbaar met het openbaar vervoer, fiets of auto. Dit nieuwbouwproject ligt in de dorpskern van Schendelbeke. Wenst u op de hoogte gehouden te worden van de lancering van dit project? Contacteer ons via 09 233 15 30 of info@urbis.be

Pomerol als investering

Toegegeven, de appartementen van Pomerol zijn geen standaard investeringsvastgoed. Echter moet dit bekeken worden op lange termijn alsook de meerwaarde moet bekeken worden. 

Aangezien dit project reeds voldoet aan de BEN-normen voor 2021 zullen er bij renovaties later weinig of geen extra kosten bij komen. De ontwikkelaars dachten zelfs al verder dan BEN, zo zijn er moderne technieken geïntegreerd (oa door Daikin) van de beste kwaliteit die ervoor zullen zorgen dat renovatiekosten op lange termijn tot het minimum worden gereduceerd. 

Deze appartementen zijn niet de goedkoopste maar toch zouden wij ze aanraden ter investering omwille van de meerwaarde die kan gecreëerd worden. Koop nu een appartement in Pomerol en binnen 10 jaar of meer maakt u zeker winst op uw aankoop. 

Bovendien zal u een mooie huurprijs ontvangen voor zo'n appartement aangezien u de kandidaat-huurders kunt overtuigen met de stookkosten die quasi 0€ zijn. 

Op de beleggersgids vindt u nog meer tips voor wie wil investeren in een appartement. Lees er hier meer over. 

 

Energiezuinige nieuwbouw investering