GENT Tondelier, stad in een stad: nog enkele te koop!

24/07/2018 11:09:40

20180708-ZOMERTIPS-TONDELIER 3 from AVS on Vimeo.

De laatste appartementen

 In deelfase Nieuwe Molens zijn alle appartementen instapklaar en afgewerkt: 

 

  • 6 appartementen met 2 slaapkamers vanaf €339000
  • 5 appartementen met 3 slaapkamers vanaf €425000

 

 

Zelf komen kijken?  

Maak een afspraak via 09 233 15 30 of info@urbis.be

Laat ons gerust weten wanneer het u best past? 

 

Een detail van alle appartementen in Tondelier -  Nieuwe Molens

klik hier

Tondelier is een kindvriendelijke, groene, gloednieuwe stad in de stad Gent. Deze 2de grootste, groene long van Gent omvat nieuwbouwappartementen en in latere fases ook nieuwbouwhuizen en ligt op slechts 1,5km van het Gravensteen. In deze nieuwe buurt zal u bakker, slager, winkel, fitness, groene buitenruimte, crèche, ... allemaal bij de hand hebben. Een stad in een stad dus op een steenworp van het historische centrum. 

WAAROM kopen in Tondelier

Leefbaarheid & mobiliteit

In Tondelier staat LEEFBAARHEID centraal. Het is een stuk stad dat eigenlijk gebouwd wordt met zicht op volgende generaties. De mobiliteit wordt klein gehouden door kantoren te integreren in het project (werkgelegenheid), crèches, bakkers, ... alles wat nodig is in het dagelijkse leven. 

 

Licht en zicht

Elk nieuwbouwproject zal claimen kwaliteitsvol te zijn. Om uzelf ervan te overtuigen, komt u best zelf eens kijken. (op afspraak via 09 233 15 30 of info@urbis.be)

Tondelier, en zeker deelfase Nieuwe Molens, heeft grotere oppervlaktes dag gemiddeld, ook de gebruikte materialen zijn kwalitatiever en duurzamer dan gemiddeld. 

Er zijn hoge plafonds waardoor u een ruimtelijk effect en loftgevoel krijgt. Ook zijn de ramen groot die zorgen voor een maximale lichtinval. 

U heeft altijd zicht op het park, de stad of het kanaal. 

 

Waarom nu kopen? 

Hoe verder Tondelier vordert, hoe hoger de prijzen zullen worden. Dit zal niet enkel door de blijvende stijging van de vastgoedprijzen zijn, ook door de meerwaarde die u zal verkrijgen door de afwerking van het park en de invulling van de ruimtes. Twijfelt u om hier te komen wonen of aan te kopen ter investering? Dan adviseren wij u niet langer te twijfelen en een afspraak te maken om het met uw eigen ogen te zien en te beleven. 

 

Het concept STAD IN DE STAD

 In dit filmpje wordt het concept uitgelegd aan de hand van animatiebeelden. 

Tondelier te Gent from Animotions on Vimeo.