Chat with us, powered by LiveChat

Efficiënt en luxueus wonen

21/01/2020 17:07:41

Bluebell, de toekomst. 

 

Ruimte wordt schaarser en schaarser. Met zijn allen moeten we kleiner wonen en waarom zouden we dat ook niet doen? Vele gezinnen kiezen ervoor om geen kinderen te hebben, dus enorm veel ruimte is er ook simpelweg niet nodig. Een tuin is ook leuk maar liefst om van te genieten en niet om in te werken. 

Bluebell combineert heel veel factoren die een antwoord bieden op de uitdagingen van vandaag. 

 

De Appartementen

De appartementen hebben allemaal een oppervlakte van gemiddeld 150m2 met een prachtig terras van gemiddeld 40m2. De afwerking van deze appartementen is boven gemiddeld.

De 14 villa-appartementen hebben 2 of 3 slaapkamers. Dankzij een slimme uitgekiende architectuur geniet elk appartement van maximale privacy. De terrassen zijn allen naar het zuiden gericht en kijken uit op de prachtige groene bossen.

bluebell niet poetsen

 

Energiezuinig

De hedendaagse architectuur en luxueuze afwerking met tijdloos karakter voldoen aan alle eisen op vlak van isolatie, ventilatie en energieprestaties. Met een E-peil van slechts 30, garandeert Bluebell een energiezuinige woning die haar stroom voornamelijk uit hernieuwbare bronnen zoals warmtepompen en individuele zonnepanelen haalt.  

 

De tuin

Een groene as met zuilen van haagbeuken zorgt voor een natuurlijke verbinding met het beschermde bos. Een mix van bloemen die om beurten bloeien en verschillende soorten siergras brengen het hele jaar door geuren en kleuren tot leven. Deze slimme tuinarchitectuur zorgt ervoor dat u van een groenzone zonder onderhoud kunt genieten. 

 

Zwemvijver

Als kers op de taart wordt in de tuin ook een zwemvijver aangelegd voor gemeenschappelijk gebruik. 

 

Kortom, in Bluebell kan je volop leven zonder elk weekend het onderhoud van je plek om te leven te moeten doen.  

Bluebell Waasmunster

Project Bluebell

Mereldreef 33

9250 Waasmunster 

 

Meer info over het project vind je hier

Voor een bezoek ter plaatse, bel: 03 284 04 04 of mail mickael@urbis.be