Een nieuwe wind in Urbis

20/09/2022 16:11:09

De afgelopen jaren heeft Urbis Vastgoedgroep een mooi groeiproces doorgemaakt, zowel in mankracht als in dienstverlening.
Vooral de vraag naar een professioneel vastgoedbeheer steeg spectaculair, waardoor het rentmeesterschap en de begeleiding van particuliere én professionele investeerders steeds meer aan belang blijft winnen binnen de organisatie.

Om deze groei op een kwalitatieve manier te kunnen aanhouden én versterken, is dan ook dhr. Marnix Van Hoeck toegetreden tot het directiecomité  van Urbis Vastgoedgroep. Met een ruime ervaring zal hij dan ook de dagelijkse leiding continueren, zodat de slagzin “Vast Goed voor U” elke dag waargemaakt wordt bij Urbis Vastgoedgroep.  

 

Wie is Marnix?
Een doorgedreven manager met een ruime ervaring in het vastgoed alsook een financieel (bancaire) achtergrond. Zo was hij onder meer betrokken bij de oprichting en uitbouw van BinckBank in België. Hij begeleidde succesvol verschillende overnames en de daarbij horende integraties….
Verder heeft hij een ruime ervaring in investeringsvastgoed als voormalig lid van het directiecomité van één van de grootste vastgoedbeheerders in België

  

Vanwaar de keuze Urbis?
Urbis heeft het DNA van een bedrijf dat net dat tikkeltje extra wil doen voor de klant. Klant is koning is een bekend spreekwoord, maar wordt door als maar minder bedrijven in de praktijk gebracht. Dat is bij Urbis anders. Het Urbis team heeft 1 enkele focus en dat is de klant verbazen met uitstekende dienstverlening de ambitie om een kwalitatieve dienstverlening te garanderen voor alle vastgoedvragen : verkoop, verhuur, investeren als particulier of professioneel, Urbis wilt een ‘one-stop’-solution’ aanbieden voor elke vastgoedvraag. En door een adekwaat advies én professioneel vastgoedbeheer wilt Urbis eenieder ontzorgen, met de bedoeling om een lange termijn relatie op te bouwen met elke cliënt. Een dergelijke attitude strookt volledig met mijn filososfie en daarom is de keuze voor Urbis dan ook evident.

 

Een grote uitdaging?
Absoluut. En ik nodig iedereen dan ook uit om ons te “challengen”: heeft u een (niet-evidente) vastgoedvraag, aarzel dan niet om mij te contacteren! Of bent u zelf op zoek naar een nieuwe, professionele uitdaging, en u kan zich vinden in onze “Urbis-filosofie”, dan nodig ik u graag uit om bij een koffie even kennis te maken… zodat u kan ervaren dat de slagzin “Vast goed voor u” echt de kernwaarden van Urbis uitstraalt!

 

Wenst u met Marnix contact op te nemen, aarzel dan niet om hem te contacteren via marnix@urbis.be of 0494 60 84 90

 

Schat uw woning