Chat with us, powered by LiveChat

Dicht bij centrum Gent wonen was de droom van dit gezin

8/11/2017 10:23:18

Koen woont al 17 jaar in Gent en noemt zich ondertussen terecht "trotse Gentenaar".  "Gent is eigenlijk een uit de hand gelopen dorp. Er is een gezellige mix van studenten, inwoners en toeristen. Groot genoeg maar net niet tè groot zodat het een behapbare en levendige stad blijft", zegt Koen.

UITZICHT, NABIJHEID en GROEN

Project Tondelier beschikt over heel veel troeven voor iemand die Gent niet wil verlaten. Het mooie uitzicht op de 3 torens van Gent, het karakter van de oude meelfabriek in combinatie met de nieuwe architectuur, het aardig streepje groen en op slechts 1 km van het Gravensteen: deze troeven beantwoordden meteen aan een aantal criteria die Koen en zijn gezin hadden vooropgesteld. Het gezin was al enkele jaren op zoek naar een geschikte woning en bij project Tondelier vielen alle puzzelstukken meteen in elkaar. "Bijna alle punten op ons verlanglijstje werden ingelost."

RUIMTEGEVOEL

Het groene park rond en door het project blijft de grootste drijfveer van hun aankoop. Het appartement zelf kenmerkt zich door veel lichtinval, een ruim dakterras en een mooie plafondhoogte (360 cm). "Dit geeft een enorm ruimtegevoel en extra karakter aan de leefruimte."

LIGGING

Dicht bij centrum Gent wonen was de droom van dit gezin. Echter maken de prijzen van het vastgoed in centrum Gent, de keuze wat beperkt.   Tondelier ligt op nog geen kilometer van het historisch centrum. "Als je via het Sint-Lucas doorsteekt ben je voor je het weet aan de voet van het Gravensteen", wist Koen ons proefondervindelijk te vertellen.

 

 

KLIK HIER en maak kennis met dit prachtige project op 1,3km van centrum Gent. 

Project Tondelier zal in meerdere fases gebouwd worden. De 2 eerste fases zijn : 

Nieuwe Molens

Krono

 

Elke zaterdag

 

Elke zaterdag van 10u tot 12u bent u welkom in het verkoopkantoor op de werf of maak vrijblijvend een afspraak met Lucinda Troch via info@urbis.be of 09 233 15 30.