De Smedenpoort als investeringsvastgoed

11/03/2019 17:08:32

In Aalter werd vorige week de nieuwe bouwfase van nieuwbouwproject De Smedenpoort in Aalter ingeluidt. Deze appartementen starten vanaf €155 000 en zijn volgens de Urbis Rentmeester, mede dankzij de locatie, perfect investeringsvastgoed.

Momenteel is de eerste fase reeds gebouwd en bewoond. 

Nieuwe buurt

De nieuwe buurt Smedenpoort aan het Aalterse treinstation krijgt steeds meer zijn definitieve vorm. Verspreid over 4 appartementsblokken en een pak woningen komen er 400 wooneenheden en een nieuw kunstencentrum. 

Deze zomer wordt gestart met de laatste blok: Stadswaag. Het gaat om 110 appartementen waarvan vorige 29 appartementen in verkoop gekomen zijn. 

 

De huidige investeerders

Het eerste deel van de Smedenpoort is al voor 2/3de opgeleverd en bewoond. Hier verkochten wij een tiental appartementen als investering en heeft de Urbis Rentmeester 5 appartementen in beheer. 4 van de 5 appartementen zijn opgeleverd en verhuurd aan goede huurders. 

 

DE INVESTEERDERS

Dit project is niet enkel aantrekkelijk door zijn prijs maar vooral door de locatie. Deze buurt is enerzijds ideaal voor pendelaars maar ook voor huurders die een gezellige woonbuurt willen en ook dicht bij centrum Aalter willen zijn. 

rendement Smedenpoort