Coming Soon: gloednieuw Urbis kantoor te Antwerpen!

4/07/2023 16:16:29

Omdat steeds meer investeerders beroep doen op de service van de Urbis Rentmeester in regio Antwerpen, zal Urbis in oktober een kantoor openen in Linkeroever. Dit nieuw kantoor kadert binnen een transmissie van Urbis om van een 'klassieke' vastgoedmakelaar te evolueren naar een ‘relationele partner’ voor alle vastgoed vragen én -investeerders. Zo is er ondertussen ook een permanente 'legal' afdeling binnen Urbis, om ons vastgoed advies steeds beter te kaderen.

Bij zo’n nieuw kantoor, komen er dan ook heel wat nieuwe opportuniteiten, zelfs voor u! Net zoals het hoofdkantoor in Gent creëren we een coworking space waarbij Urbis op zoek is naar één of twee andere bedrijven om samen een fijne werkplaats te vormen. Bent u op zoek naar een coworking space met uw bedrijf? Aarzel dan niet om ons te contacteren!

Naast andere bedrijven om mee samen te werken, zijn wij bovendien ook op zoek naar nieuwe collega’s. Interesse in een nieuwe functie binnen de vastgoedsector met focus op de begeleiding van vastgoedinvesteerders in regio Antwerpen, of kent u iemand die aansluit bij dit profiel?

‘Spread the word’ of contacteer ons alvast info@urbis.be of via 09 233 15 30 en we kunnen wat we kunnen betekenen voor elkaar.