Chat with us, powered by LiveChat

Business Center Gent

25/07/2019 11:20:48

Op de hoek van de Laurent Delvauxstraat en de Charles De Kerckhovelaan in Gent staat dit bouwkundige pareltje al enkele jaren in zijn rottende glorie. Dit neobarokke gebouw was lang een overheidsgebouw en staat de voorbije 10 jaar te verloederen. 2020, dat is het jaar waarin u dit prachtige bouwsel weer zal zien blinken. 

Het wordt ingevuld met kantoorruimtes en wordt een state of the art business center met talloze hedendaagse voorzieningen die uw employer branding/marketing zo de lucht in doet schieten. De renovatiewerken draaien op volle toeren en januari 2020 is de maand waarin deze nieuwe residentie bewoond zal worden. 

Een business center heeft voor- en nadelen. Deze U.Corner heeft ongetwijfeld ook beide. Wat ik u alvast kan meegeven zijn de machtige voordelen die dit center met zich meebrengt. 

De Voordelen van U.Corner

De ligging

Ongetwijfeld had u dit al zelf opgemerkt. Een bedrijf wil bereikbaar zijn. De logische stap is een kantoor aan de rand van een stad gaan zoeken. Sexy is dit niet en u zal er de moderne, milieubewuste mens niet gemakkelijk mee tot in uw vergaderruimte krijgen. 

U.Corner ligt op 10 minuten wandelen van het Sint-Pietersstation Gent ofte 4 minuten rijden met de tram. Bovendien is het schuin tegenover het aloude café De Karper en het beruchte ofschoon kunstzinnige Citadelpark. 

Naast het openbaar vervoer kart u hier na 5 minuten meteen de snelwegen of de R4 op.

Uitstraling van uw bedrijf

Dit is niet zomaar een business center. Hier mag je trots zijn op zowel interieur als exterieur. Te protserig? Bedenk dan hoeveel nieuwe, wanstaltige kantoorgebouwen rondom de stad worden gebouwd en wees fier dat u meewerkt aan het hergebruik van oude, statige gebouwen. U ontvangt er uw klanten in een gemeenschappelijke koffiehoek en laat die eventueel even op het terras buiten wachten met uitzicht op de tuin. 

Employer branding 

En zo kom je bij de trend van de laatste jaren: werken aangenaam maken en die bedrijfsfilosofie spontaan laten uitdragen door uw eigenste medewerkers. U kunt uw medewerkers enkel tevreden houden en fier op hun job laten zijn indien zij op een leuke plek kunnen werken. Een plek waar in de zomer een BBQ kan worden georganiseerd, waar de lunch bij een boom kan worden genuttigd, waar alles netjes is en geregeld. Een blije werknemer is een werknemer die zijn werk goed doet, die draagt dat uit naar de klanten en misschien via sociale media naar de wereld, ...wordt uw bedrijf daar ook beter van? (het antwoord is "ja")

Kruisbestuiving

In U.corner komen geen tientallen bedrijven. Het is een "klein" bedrijvencentrum waar iedereen, iedereen wel eens tegenkomt. Het gaat over werken en wat niet werkt voor de 1, werkt misschien voor de ander. Je zit vast in een casus en iemand van buitenaf kan u zeggen wat hij/zij ervan denkt. Bedrijven samenzetten: dat is inspireren, netwerken en leren.  

 

Is uw nieuwsgierigheid naar zo'n kantoor in U.Corner gewekt? 

Contacteer ons dan via 0495877000 of info@urbis.be

Meer info vindt u ook hier: KLIK HIER