Chat with us, powered by LiveChat

Best Offer Wolvertem

6/01/2021 13:16:20

! BEST OFFER ! Prachtig duplexappartement Wolvertem

DEZE WOONST WORDT VERKOCHT ONDER HET BEST OFFER SYSTEEM: 2 kijkdagen op woensdag 13/1 van 16u00 tot 19u00 en zaterdag 16/1 van 10u00 tot 13u00, waarbij een bod kan uitgebracht worden onder gesloten enveloppe. U kan bieden VANAF €399 000 . SCHRIJF U NU IN VIA DE ONLINE AGENDA (onder de foto's via deze link)!

Residentie Albatros ligt op wandelafstand van het centrum van Wolvertem, een dorp in de provincie Vlaams-Brabant en een deelgemeente van de gemeente Meise. Wolvertem ligt ten noorden van het dorp Meise.


Deze hoogstaand afgewerkte penthouse/duplex in residentie Albatros, dat onder het BTW-stelsel verkocht wordt, heeft 3 slaapkamers (3e heden als dressing ingericht), 2 badkamers, afgewisseld met inloopdouche en ligbad, enkele en dubbele wastafel, fantastische open keuken met extra lang kookeiland en berging.
Via de grote lichtrijke leefruimte heeft u toegang tot uw eerste eigen terras (7,2 m²), via de grootste slaapkamer tot uw tweede privaat terras (20,3 m²). 

Bij het bouwen van dit appartement werden de nieuwste materialen en technieken gebruikt, met extra aandacht voor akoestische en thermische isolatie. 

In de buurt heb je openbaar vervoer en belangrijke invalswegen nabij. Zo ben je snel op je bestemming. En je fiets of auto? Die kan je kwijt in de ondergrondse fietsenstalling en/of parkeerplaatsen. Deze zijn inbegrepen in de prijs.

Dit pareltje is een topinvestering voor jong en oud!

Voor meer info en/of hulp bij het maken van uw afspraak, contacteer me gerust via wim@urbis.be of 0474/93 96 94.

 

Hoe verloopt deze verkoop via bieding onder gesloten enveloppe?

u zoekt een huis
best offer day
bieden onder gesloten enveloppe
Verkocht

U bent op zoek naar een huis in Deinze en heeft uw oog laten vallen op de kwalitatieve duplex in de Smitsstraat 7 appartement 2.1 in Wolvertem

 

Vraag alvast het verkoopdossier op via wim@urbis.be

Op woensdag 13 januari tussen 14u en 17u en/of op zaterdag 16 januari tussen 10u en 13u kunt u het huis komen bezichtigen. 

In lijn van de coronamaatregelen vragen wij uw bezoekmoment te reserveren via het invulformulier hier onder de foto's.  

Na uw bezoek heeft u de mogelijkheid een bod in een gesloten enveloppe in een doos te deponeren. 

Voor dit huis kunt u bieden vanaf €399 000

Uw bod is bindend.

Na afloop van het laatste bezoekmoment zullen alle enveloppes geopend worden onder toezicht van de Urbis-verkoper en de eigenaar van het pand. 

De eigenaar kiest uit alle biedingen wie de volgende eigenaar wordt.