Chat with us, powered by LiveChat

Best Offer Ten Bosse Deinze

26/08/2020 15:09:07

! BEST OFFER ! Zeer ruime villa in rustige residentiële buurt te Deinze.

Dit huis wordt verkocht onder het BEST OFFER systeem: 2 kijkdagen op woensdag 9 september van 17u-19u & zaterdag 12 september van 10u-12u waarop een bod kan worden uitgebracht onder gesloten enveloppe. U kunt bieden vanaf €600000. SCHRIJF U NU IN via de online agenda!


Deze zeer ruime villa met veel mogelijkheden is gelegen in een rustige residentiële buurt vlakbij centrum Deinze. Op wandelafstand van de Markt, winkels, scholen, openbaar vervoer, etc... De woning is opgedeeld in o.a. een grote leefruimte met veel lichtinval en gezellige gashaard, keuken met ontbijthoek, bureau, 4 ruime slaapkamers met toegang tot zonneterras, 2 badkamers, wasplaats,... Er is een dubbele inpandige garage + parkeerfaciliteiten voor meerdere wagens. Aangelegde tuin met tuinhuis en zonneterras over volledige lengte van de 1ste verdieping. 

Deze eigendom is oerdegelijk gebouwd met solide materialen. Qua verwarming is er vloerverwarming voorzien op gelijkvloers en radiatoren op bovenverdieping. Voor meer informatie, contacteer ons via 09 278 09 09 of info@urbis.be.

Hoe verloopt deze verkoop via bieding onder gesloten enveloppe?

u zoekt een huis
best offer day
bieden onder gesloten enveloppe
Verkocht

U bent op zoek naar een huis in Deinze en heeft uw oog laten vallen op de ruime villa in Ten Bosse 59 te Deinze.

 

Vraag alvast het verkoopdossier op via hans@urbis.be

Op woensdag 9 september tussen 17u en 19u en/of op zaterdag 12 september tussen 10u en 12u kunt u het huis komen bezichtigen. 

In lijn van de coronamaatregelen vragen wij uw bezoekmoment te reserveren via het invulformulier hier onder de foto's. 

Na uw bezoek heeft u de mogelijkheid een bod in een gesloten enveloppe in een doos te deponeren. 

Voor dit huis kunt u bieden vanaf €600 000.

Uw bod is bindend.

Na afloop van het laatste bezoekmoment zullen alle enveloppes geopend worden onder toezicht van de Urbis-verkoper en de eigenaar van het pand. 

De eigenaar kiest uit alle biedingen wie de volgende eigenaar wordt.