Chat with us, powered by LiveChat

Best offer GENTBRUGGE

26/06/2020 10:48:10

VRAAG ALVAST ALLE INFORMATIE OP VIA WIM@urbis.be OF 0474 93 96 94

2 KIJKDAGen: 8 juli & 11 juli (enkel op afspraak)

Uw bod bepaalt de prijs van van deze woning. Er zijn 2 bezoekmomenten, op woensdag 8 juli van 16u tot 20u & zaterdag 11 juli van 12u tot 16u. Wegens coronamaatregelen, verplicht in te schrijven via de online agenda op onze website.

Bod uitbrengen onder gesloten enveloppe is mogelijk op einde bezoekmoment zaterdag (16u)!

Ligging

Deze woning ligt in een zijstraat van de Brusselsesteenweg op slechts 10 minuten fietsen van de Korenmarkt. Het is uitstekend gelegen, vlakbij de stelplaats van de tram en de park en ride - zone van Gentbrugge. U bent er meteen verbonden met het Gentse centrum via het openbaar vervoer.
Aan de overkant van de straat vindt u Colruyt en even verderop is er een Delhaize.

Alle dagelijkse benodigdheden vindt u er binnen handbereik.
Het is het begin van het residentiële gedeelte van het zeer gegeerde Gentbrugge. U vindt er scholen, de groene long: Gentbrugse Meersen en sporthal Driebeek in een straal van 1 km.
Bovendien bent u vlakbij de oprit van de autosnelweg.

Eigenschappen

Het huis bestaat uit een kantoorruimte op het gelijkvloers en een bovengelegen woongedeelte met aparte ingang en 2 slaapkamers. De 2de verdieping bestaat uit een inkomhal, keuken, badkamer, berging, woonkamer en salon. Op de 3de verdieping zijn er nog 2 ruime slaapkamers en berging. Er is een mogelijkheid om van deze 2 units met aparte huisnummers een ééngezinswoning te maken of te renoveren tot 2 appartementen (na het aanvragen van een functiewijziging) waardoor deze investering een heel mooi rendement zal opleveren. 

HOE GAAT EEN BEST OFFER DAY IN ZIJN WERK? 

Lees het hier

Bekijk hier hoe het veilig verloopt.

Voor meer info of in te schrijven, klik hier