21% verkocht in luxeproject Bluebell

21/11/2019 13:54:47

21% VERKOCHT

 

Bluebell schiet letterlijk uit de grond op de Heide in Waasmunster. In april startte de bouw boven de grond en sindsdien gaan de werken razendsnel. In februari 2020 doet de schrijnwerker zijn intrede op de werf en zal de afwerkingsfase van start gaan. 

Ondertussen is 21% van het project bezet (2 verkocht en 1 in optie). Dat wil concreet zeggen dat er nog 11 appartementen beschikbaar zijn.

Het project

Zuid georiënteerde privacy

Dit project onderscheidt zich van andere projecten in de buurt door zijn maximale privacy en heel hoogwaardige afwerking. Bovendien is dit project heel energiezuinig en toekomstgericht gebouwd. 

Energiezuinig

Met een E-peil van E30 garandeert Bluebell een energiegezonde woning die haar stroom voor het grootste deel haalt uit hernieuwbare bronnen zoals warmtepompen en individuele zonnepanelen

Villa-gevoel

Het leuke aan dit project is dat je het gevoel hebt van wonen in een villa met veel groen rondom u maar je bent er niet helemaal alleen enerzijds en je hebt geen werk aan het groen anderzijds. 

Slimme tuinarchitectuur

De tuinarchitectuur is zo ontworpen dat er quasi geen onderhoud aan is. Er is een groene as met haagbeuken die een natuurlijke verbinding met het beschermde bos vormt. Verder bloeit de mix van bloemen om beurten en zorgen de verschillende soorten siergras voor geur en kleur, het hele jaar door.

Ook een zwemvijver is voorzien in deze groene zone.

waasmunster villaappartementen
Waasmunster Bluebell
Heide nieuwbouw

Meer info en bezoek ter plaatse

Meer info vindt u alvast hier. Voor een bezoek ter plaatse en een rondleiding doorheen de verschillende plannen, contacteer onze verantwoordelijke Mickael via 03 284 04 04 of via info@urbis.be