Coming Soon: Urbis/ We Invest kantoor te Antwerpen Linkeroever!

4/07/2023 16:11:38

Omdat steeds meer investeerders beroep doen op de service van de Urbis Rentmeester in regio Antwerpen én voor de verdere uitbouw van onze makelaardijtak We Invest, zal Urbis in januari 2024 een kantoor openen op Antwerpen Linkeroever. 

📍 Blancefloerlaan 355, Antwerpen

Dit nieuwe kantoor kadert binnen onze missie om van een 'klassieke' vastgoedmakelaar te evolueren naar een ‘relationele partner’ voor alle vastgoedtransacties. Zo is er naast onze gekende afdelingen vastgoedbeheer/rentmeester, de makelaardijtak onder de naam We-Invest en de afdeling vastgoedcoaching ook een permanente 'legal' afdeling binnen Urbis. Over deze afdelingen heen hebben wij dus alle kennis in huis om een antwoord te bieden op alle vastgoedvragen. 

Co-work space

Naast ons gloednieuwe Urbis Rentmeester & We Invest kantoor is er ook nog een co-work space van 150m2 beschikbaar. 

Dankzij de uitmuntende locatie met veel passage geniet het kantoor van bijzonder veel zichtbaarheid. De volledige ruimte kan door uzelf of door ons volledig op maat ingericht worden. We bespreken samen uw wensen en verwachtingen en kunnen u verschillende mogelijkheden voorstellen. De U-corner geniet u sowieso van verschillende gemeenschappelijke faciliteiten zoals een koffiecorner en conferentieruimte.

In de omgeving zijn veel parkeermogelijkheden. Liever zeker zijn van een vaste parkeerplaats? We bieden ook private parkeerplaatsen te huur aan!


Extra troef: wij garanderen alvast toffe co-workers van Urbis Vastgoedgroep!

Meer info? Contacteer Rudy Leroy om de mogelijkheden te bespreken. 

📞 0495 87 70 00
✉️ rudy@urbis.be

WIJ ZOEKEN ook NIEUWE COLLEGA'S:
BIV vastgoedmakelaar & stagiair(e)!

 

Naast een collega ondernemer om onze co-work space te delen, zijn wij ook op zoek naar nieuwe collega’s voor de verdere uitbouw van onze makelaardijafdeling We-Invest.

Interesse in een nieuwe functie als We-invest vastgoedmakelaar of BIV stagiair(e)? 

Spread the word’ of contacteer ons alvast info@urbis.be of via 09 233 15 30! Wie weet wordt u binnenkort één van de gezichten van het kantoor We-Invest Antwerpen Linkeroever.